23/04/2024

Υποψήφιος και ο Αλέξης Γεωργούλης στις δημοτικές εκλογές

0

Υποψήφιος και ο Αλέξης Γεωργούλης στις δημοτικές εκλογές

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

alexis-geogoulis-570

Την μάχη της κάλπης θα δώσει φέτος η ελληνική Showbiz με καλλιτέχνες να δοκιμάζουν την τύχη τους στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ένας από αυτούς θα είναι και ο Αλέξης Γεωργούλης που θα διεκδικήσει την ψήφο των Λαρισαίων.

Ο δήμαρχος της Λάρισας, Κώστας Τζανακούλης ανακοίνωσε ότι με τον συνδυασμό του θα κατέβει στις ερχόμενες εκλογές και ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση υπηρετούν άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο τους και έχουν δημιουργικές ιδέες, ενώ παράλληλα μπορούν να πάνε τον Δήμο Λαρισαίων ψηλά» ανέφερε ο κ. Τζανακούλης.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει ο Γιάννης Ανδρεαδάκης στο larissanet.gr, ο υποψήφιος δήμαρχος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αλέξη Γεωργούλη και επεσήμανε πως «ένας πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης που έχει δημιουργικές ιδέες, δίνοντας διαφορετική πνοή κυρίως στα πολιτιστικά πράγματα».

Από την πλευρά του, ο ηθοποιός ευχαρίστησε τον κ. Τζανακούλη για την πρόταση που του έκανε ενώ τόνισε ότι θέλει να βοηθήσει την πόλη που αγαπάει. Επίσης αναφέρθηκε και σε συζητήσεις που έχει κάνει με τον υποψήφιο δήμαρχο στις οποίες «διαπιστώσαμε ότι συμφωνούμε σε πολλά σημεία».

«Θα προχωρήσουμε χέρι – χέρι» απάντησε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για την υποψηφιότητα με τον συνδυασμό Τζανακούλη, ενώ σε άλλο σημείο τόνισε πως η απόφασή του να ασχοληθεί με τα δημοτικά πράγματα δηλώνει τη διάθεση «να γυρίσω και να κάνω πράγματα περισσότερο χρονοβόρα στον τόπο μου».

Φωτογραφία Larissanet.gr

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *