20/05/2024

Υποψήφιος Δήμαρχος Γ. Γκιώνης: Συνέντευξη λίγο πριν την κάλπη του Β’ γύρου των εκλογών [Video]

2

Υποψήφιος Δήμαρχος Γ. Γκιώνης: Συνέντευξη λίγο πριν την κάλπη του Β’ γύρου των εκλογών

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Γιώργος Γκιώνης συνέντευξη εκλογές 2014 loutrakitv.gr loutrakiΌπως πάντα προσιτός, απλός και  ανθρώπινος ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης μίλησε στον Κώστα Αντωνίου μπροστά στην κάμερα του loutrakitv.gr και στην εκπομπή “καφέ ελληνικόν” που μεταδίδεται στον Lradio 87.5.
Μίλησε για το μέλλον: για έναν Δήμο τουριστικό, ανεπτυγμένο και όμορφο με πεζόδρομο, με το Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου να συγκεντρώνει όλο και περισσότερους επισκέπτες, με τα αξιοθέατα να προσελκύουν τους λάτρεις κάθε μορφής τουρισμού: ιαματικού, θρησκευτικού, αθλητικού αλλά και έναν Δήμο εύρωστο όπως του αρμόζει.

Έδωσε τα εύσημα στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γ. Κακούρο για τη συνεισφορά του στην αξιοποίηση του κολυμβητηρίου, αλλά και στους αθλητικούς αγώνες που αυτός θέσπισε. Υποσχέθηκε να συνεχίσει ο,τι καλό έχει αφήσει η απερχόμενη Δημοτική Αρχή προκειμένου να το εξελίξει, όπως οφείλει η κάθε Δημοτική Αρχή να συνεχίζει το έργο των προηγούμενων. Όλα αυτά πάντα στην περίπτωση που θα εκλεγεί Δήμαρχος, συμπλήρωσε με σεμνότητα.

Αναφέρθηκε όμως και στο παρελθόν ερωτηθείς για τα έργα που άφησε παρακαταθήκη στον Δήμο και για το πως κατασκευάστηκαν, αναβαθμίστηκαν και λειτούργησαν εντέλει. Όσο για το Spa, ανέφερε τόσο τα θετικά σχόλια όσων το επισκέπτονται όσο και τη διαπίστωση του Προέδρου του Δημ. Συμβουλίου Σπ. Νικολάου που το παρέλαβε, ότι ήταν άψογο αλλιώς δε θα το παραλάμβανε. Μίλησε και για τα κόστη του κτηρίου του ΚΕΠ, πως αξιοποιήθηκε και τι άλλο θα πρέπει να γίνει.

Η συζήτηση δε θα μπορούσε να αφήσει απ’ έξω το τεράστιο θέμα του καζίνο και των εργαζομένων, εκεί ο κ Γκιώνης τόνισε ότι ήδη δεσμεύτηκε να σταθεί στο πλευρό τους και να συμμετάσχει σε μία διαπαραταξιακή διαπραγμάτευση με τους συνεταίρους ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή που να ικανοποιεί όλες τις πλευρές.

Αναφέρθηκε στο ψηφοδέλτιό του για το οποίο είναι υπερήφανος. Ένα ψηφοδέλτιο που συνδυάζει το νέο με το έμπειρο. Τέλος ο κ. Γκιώνης παρακίνησε τους ψηφοφόρους να μην απέχουν από τις κάλπες.

Δείτε το Video

[youtube=http://youtu.be/HOA5Zc6ZJd0]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Υποψήφιος Δήμαρχος Γ. Γκιώνης: Συνέντευξη λίγο πριν την κάλπη του Β’ γύρου των εκλογών [Video]

  1. Τέτοιον δήμαρχο θέλουμε να περπατά στο δρόμο και να του λένε όλοι καλημέρα μέσα απ’ την καρδιά τους!

  2. mono gi avto einai den einai gia tipota allo. prin milisei rwtise tous symvoulous tou?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *