26/04/2024

Υποψήφιος για παίκτης της χρονιάς ο Καραγκούνης

1

Υποψήφιος για παίκτης της χρονιάς ο Καραγκούνης

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Γιώργος Καραγκούνης Ελίνα Φανίδου,tvtvΜετά από τον Γιώργο Σαμαρά, ο οποίος αναδείχθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς για τη Σέλτικ, ακόμη ένας Έλληνας του εξωτερικού είναι υποψήφιος για την σπουδαία αυτή διάκριση.

Ο λόγος για τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Φούλαμ έχει κερδίσει τους οπαδούς της ομάδας αλλά και τον προπονητή του, Μάρτιν Γιολ.Ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε τους πέντε υποψήφιους ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους είναι φυσικά και ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, και πλέον είναι στο χέρι των οπαδών της Φούλαμ για να αναδείξουν τον καλύτερο.Εκτός από τον “Κάρα”, υποψήφιοι είναι οι Μπρέντε Χάνγκελαντ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Μαρκ Σβάρτσερ και Σάσα Ρίθερ.

Στην περιγραφή που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τον Καραγκούνη, τονίζεται:

“Ο Γιολ τον έφερε για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του με επιπρόσθετο βάθος και εμπειρία, ο καραγκούνης έχει γίνει κάτι πολύ περισσότερο από έναν συμπληρωματικό παίκτη για τους Whites, έχοντας ξεκινήσει σε 20 ματς και έχοντας μπει ως αλλαγή σε πέντε περιπτώσεις. Έχει ήδη γίνει αγαπημένος για τους οπαδούς, λόγω του απαράμιλλου πάθους του και του ζήλου του μέσα στο γήπεδο και η εργατικότητά του δεν φεύγει ποτέ, παρότι έγινε πρόσφατα 36. Έχει την μεγαλύτερη ακρίβεια στις πάσες από κάθε άλλον στην ομάδα της Φούλαμ (90.9%). Επίσης έχει πετύχει δύο σημαντικά γκολ, και τα δύο με τρομερά σουτ από απόσταση σε συνεχόμενα ματς τον Ιανουάριο απέναντι στη Μπλάκπουλ και την Γουίγκαν”.

Πηγή:korinthostv.blogspot.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Υποψήφιος για παίκτης της χρονιάς ο Καραγκούνης

  1. Γούρι του έφερες!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *