06/05/2024

Υποβλήθηκε σε 10 πλαστικές στα μάτια του ώστε να μεταμορφωθεί σε Ασιάτη! [photos]

0

Υποβλήθηκε σε 10 πλαστικές στα μάτια του ώστε να μεταμορφωθεί σε Ασιάτη! [photos]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το
Ο "Xiahn" όπως είναι σήμερα, και όπως ήταν ως Μαξ...

Ο “Xiahn” όπως είναι σήμερα, και όπως ήταν ως Μαξ…

 Έχουμε ακούσει για Ασιάτες που κάνουν πλαστικές επεμβάσεις στα μάτια τους ώστε το σχήμα τους να μοιάζει με αυτό των Καυκάσιων, αλλά στη Βραζιλία συνέβη το αντίθετο…

Ένας νεαρός Βραζιλιάνος υποβλήθηκε σε ούτε, μία, ούτε, δύο αλλά… 10 πλαστικές επεμβάσεις ώστε να φαίνεται όσο πιο Ασιάτης γίνεται! Ο λόγος για τον 25χρονο Xiahn”, παλαιότερα γνωστό ως Μαξ, που έχει ξοδέψει 3.000 δολάρια σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Ο νεαρός παθιάστηκε με την κορεατική κουλτούρα μετά από ένα χρόνο σπουδών του στη Νότια Κορέα. Άρχισε να παρακολουθεί ώρες επί ωρών Κορεάτικες σαπουνόπερες και άκουγε K-Pop (κορεάτικη ποπ) συνεχώς, και σύντομα ήθελε οπωσδήποτε να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο με Κορεάτη, αποφασίζοντας να κάνει ό,τι χρειαστεί για να αλλάξει την εμφάνισή του.

Δείτε
Xiahn

Ο Xiahn λέει
 ότι υποβλήθηκε σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις για να τελειοποιήσει το βλέμμα του και έχει το διαδικτυακό ψευδώνυμο… Oriental Gaucho online.

“Όπως γνωρίζετε, υπάρχουν χιλιάδες ασιατικά στυλ ματιών”, είπε ο Xiahn στα βρετανικά ΜΜΕ. “Είχα την κυρίως χειρουργική επέμβαση στα μάτια μου και στη συνέχεια υποβλήθηκα σε μικρότερες επεμβάσεις για να φτάσω στη ‘σωστή’ εμφάνιση” εξήγησε.Στην προσπάθειά του αυτή βοηθούν ελαφώς τόσο το βάψιμο των μαλλιών όσο και η χρήση καστανών φακών επαφής καθότι ως Max μάλλον με… Δανό έμοιαζε ο νεαρός.

Xiahn

Οι αντιδράσεις στη “μεταμόρφωσή” του είναι ανάμεικτες όπως λέει. Όπως υποστηρίζει, σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους άλλους όχι, όπως ακριβώς γίνεται “με κάθε άλλο πράγμα σε αυτόν τον κόσμο.”

Παρά τη δραστική μεταμόρφωσή του όμως, ο 25χρονος εξακολουθεί να αισθάνεται Βραζιλιάνος χάρη στην ποικιλομορφία της χώρας του. “Υπάρχουν Γερμανικής καταγωγής και Κορεατικής καταγωγής Βραζιλιάνοι” τονίζει. “Εγώ είμαι ακόμα Βραζιλίας, παρόλο που έχω αλλάξει το σχήμα των ματιών μου”.

Πάντως, κάιτοι νιώθει Βραζιλιάνος, ο Xiahn σχεδιάζει να μετοικήσει στη Νότια Κορέα το συντομότερο δυνατόν…

Xiahn

Πηγή: skai.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *