Τρομερό! Βρήκαν ομαδικό τάφο στη Ρωσία με σκελετούς 1.400 ανθρώπων που τους είχαν οι Ναζί για μετάγγιση αίματος !

0

Ο τόπος ταφής, στον οποίο βρίσκονταν οστά άνω των  1.360 πτωμάτων (ενήλικων και παιδιών κάθε ηλικίας), ανακαλύφθηκε έξω στην Αγία Πετρούπολη – Θεωρείται πως τα παιδιά κρατούνταν σε στρατόπεδο, όπου τους «στράγγιζαν» το αίμα για να θεραπεύσουν τραυματίες στρατιώτες Σε μια φρικιαστική ανακάλυψη στη Ρωσία, έναν ναζιστικό ομαδικό τάφο, ο οποίος «φιλοξενούσε» τα πτώματα 675 παιδιών κάθε ηλικίας, τα οποία θεωρείται πως είχαν «θυσιαστεί», ώστε να γίνει μετάγγιση του αίματός τους σε τραυματισμένους αξιωματικούς και στρατιώτες, προχώρησε μια εθελοντική ομάδα ερευνητών.

Ο τόπος ταφής, στον οποίο βρίσκονταν πάνω από 1.360 πτώματα, ανακαλύφθηκε έξω στην Αγία Πετρούπολη και κοντά σε βάση των SS του Χίτλερ κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Τα θύματα, που ήταν σχεδόν όλα χωρίς ορατά τραύματα, βρέθηκαν γυμνά και χωρίς παπούτσια στο χωριό Νοβάγια Μπούρια, στην περιοχή Λομονοσόβσκι της Αγίας Πετρούπολης.

Συνολικά, περί τους 50 σάκους συγκεντρώθηκαν από τον μακάβριο ομαδικό τάφο αυτή την εβδομάδα, οι οποίοι ήταν γεμάτοι με τους σκελετούς 415 θυμάτων, τα μισά εκ των οποίων ήταν παιδιά: από νεογέννητα μέχρι έφηβοι, θεωρείται πως έχασαν τις ζωές τους λόγω της απώλειας αίματος για να «σωθούν» οι Γερμανοί στρατιώτες που πολεμούσαν κοντά στην Αγία Πετρούπολη. Από τα πτώματα των ενήλικων, τα περισσότερα ήταν γυναίκες, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον τριών που ήταν έγκυες. Ελάχιστα από τα θύματα αυτά, έφεραν σημάδια από χτυπήματα, ενώ η πλειονότητά τους δεν έφερε καμία ένδειξη για την αιτία θανάτου τους.

Εθελοντής που συμμετείχε στην έρευνα, ανέφερε πως «βρέθηκαν συνολικά τα οστά 1.362 ανθρώπων, 675 εκ των οποίων ανήκαν σε παιδιά».

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από τον ομαδικό τάφο, στρατιώτες των Ναζί είχαν τη βάση τους από το 1941 ως το 1943, κατά τη διάρκεια της Πολιορκίας του Λένινγκραντ (η σημερινή Αγία Πετρρούπολη).  Υπήρχε μια θεωρία που ανέφερε πως τα παιδιά που βρέθηκαν, πέθαναν από την πείνα κατά τη διάρκεια των σκληρών χειμώνων που έπληξαν τη Ρωσία σε όλο τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ωστόσο, οι ειδικοί υποστήριξαν ότι τα λείψανα των παιδιών είναι πιθανό να προέρχονται από ένα στρατόπεδο «μετάγγισης αίματος» στην πόλη Βίριτσα, κοντά στη Γκάτσινα.

Περισσότεροι από 300 ανήλικοι, ηλικίας από νεογέννητα έως 14 ετών, κρατήθηκαν στο συγκεκριμένο στρατόπεδο για έναν σκοπό: την «άντληση» αίματος για τους στρατιώτες και τους αξιωματικούς της Βέρμαχτ.

Τα μικρότερα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να συνοδεύονται από τις μητέρες τους στον φρικτό καταυλισμό. Κοντά στο «στρατόπεδο θανάτου» ανακαλύφθηκαν περίπου 100 τάφοι, αλλά χιλιάδες νεαρά θύματα από τη Βιρίτσα δεν βρέθηκαν ποτέ.

https://www.youtube.com/watch?v=9AfCapm_azM
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *