20/04/2024

Τρενάκι στο Λουτράκι … μπορεί να μην ήρθε ο Προαστιακός, αλλά…

7

Τρενάκι στο Λουτράκι … μπορεί να μην ήρθε ο Προαστιακός, αλλά…

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

trenaki loutraki loutrakitv.grΤρενάκι στο Λουτράκι … μπορεί να μην ήρθε ο Προαστιακός, αλλά κυκλοφορεί το τρενάκι και οι τουρίστες απολαμβάνουν βολτούλες.
Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει τη λειτουργία του και άρχισαν τα δυσμενή σχόλια. Γιατί παρακωλύει την κυκλοφορία; Έχει άδεια; Πληροί τους κανόνες; Και το πιο εντυπωσιακό! Ορισμένοι ταξιτζήδες παραπονούνται σε άρχοντες του τόπου μας  ότι εμφανίζονται ζημιωμένοι επειδή όπως ισχυρίζονται χάνουν έσοδα αφού κάποιοι επιλέγουν για την μετακίνησή τους το αργό αλλά οικονομικό τρενάκι.

Ας το δούμε αλλιώς. Είναι όμορφο, είναι γραφικό και πολλές τουριστικές πόλεις έχουν τουριστικό τρενάκι. Το κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Διαλέξτε αυτή που σας αρέσει περισσότερο.

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

7 thoughts on “Τρενάκι στο Λουτράκι … μπορεί να μην ήρθε ο Προαστιακός, αλλά…

  1. to trainaki einai mia vlakeia kai mish! den yparxoun domes gia na kinhthei sto loutraki. sto podi xvris melees ki oti ginei…

  2. Σε μια πόλη σαν το Λουτράκι, όπως το έχουν καταντήσει οι χρήστες του (παρκάρουν όπου θέλουν, ή όπου τους βολεύει η δουλειά που έχουν να κάνουν), τα πεζοδρόμια είναι για να αποθέτουμε κάθε είδους αντικείμενο (απο αυτοκίνητο/μηχανάκι, κλιματιστιτικό, πραμάτεια του μαγαζιού, τραπεζάκια κλπ), η υπάρχουσα υποδομή δεν μπορεί να επιτρέψει την κίνηση και του συγκεκριμένου οχήματος χωρίς προβλήματα. Δυστυχώς έχει καταντήσει να ειναι μια πόλη “εχθρική” προς τους χρήστες της….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *