30/04/2024

Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Νεκροί Μητέρα και Γιος

0

Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Νεκροί Μητέρα και Γιος

Μια σκοτεινή σκηνή αναδύθηκε το βράδυ της Τετάρτης (10/04/2024) σε ένα διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην Ηλιούπολη, καθώς ανακαλύφθηκαν νεκροί μια μητέρα και ο γιος της, από πυροβολισμούς .

Οι νεκροί, μια γυναίκα περίπου 60 ετών και ο γιος της περίπου 35 ετών, βρέθηκαν μέσα στο διαμέρισμα, ενώ μια καραμπίνα  βρέθηκε σε διαφορετικό δωμάτιο της κατοικίας.

Το συγκλονιστικό γεγονός έγινε αντιληπτό μετά από την έντονη δυσοσμία που ανέδειξε το διαμέρισμα, ενώ η μητέρα και ο γιος δεν είχαν δώσει σημεία ζωής εδώ και πολλές ημέρες.

Οι αστυνομικοί, εισήλθαν στο διαμέρισμα όπου και αντιμετώπισαν το σκοτεινό αυτό θέαμα. Ο γιος βρέθηκε μπρούμυτα στο πάτωμα με πυροβολισμό στο κεφάλι, ενώ η μητέρα είχε τραύμα στο πρόσωπο.

Τα αίτια της τραγωδίας παραμένουν ´ρπς το παρόν ανεξιχνίαστα , με δύο πιθανές εκδοχές να εξετάζονται από την Αστυνομία: είτε ο γιος να διέπραξε το έγκλημα και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε, είτε να υπήρχε τρίτο άτομο που εμπλέκεται. Η δεύτερη εκδοχή ενισχύεται από το γεγονός ότι η καραμπίνα βρέθηκε σε διαφορετικό δωμάτιο από τον τόπο όπου βρέθηκαν οι νεκροί.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *