25/04/2024

Τρένο παρέσυρε 14 λαθρομετανάστες στα Σκόπια!

0

Τρένο παρέσυρε 14 λαθρομετανάστες στα Σκόπια!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

τρένο παρέσυρε λαθρομετανάστες στο ΠΓΔΜΘρίλερ για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους και φρικτή ανάμνηση για τον οδηγό!

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, 14 μετανάστες παρασύρθηκαν από διερχόμενο τρένο στη σιδηροδρομική γραμμή Βέλες-Σκόπια και σκοτώθηκαν.

Τα θύματα βρίσκονταν μαζί με μία ομάδα δεκάδων μεταναστών που κινούνταν πεζοί κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής.

Ο μηχανοδηγός του τρένου ανέφερε στις εισαγγελικές αρχές του Βέλες, ότι παρατήρησε μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής και άρχισε να κορνάρει και να φρενάρει, με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να προλάβουν να εγκαταλείψουν τη σιδηροδρομική γραμμή.

Ωστόσο, μερικοί άλλοι, λόγω και της μικρής απόστασης, δεν κατόρθωσαν κάτι τέτοιο και παρασύρθηκαν από το τρένο, με αποτέλεσμα να βρουν φρικτό θάνατο, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Όπως ανέφεραν από την αστυνομία της ΠΓΔΜ, η ομάδα των μεταναστών που κινούνταν πεζοί στη σιδηροδρομική γραμμή ήταν από τη Σομαλία και το Αφγανιστάν.

Συχνά, μετανάστες που περνούν στην ΠΓΔΜ από την Ελλάδα χρησιμοποιούν ως προσανατολισμό τη σιδηροδρομική γραμμή Γευγελή-Σκοπίων, στην προσπάθειά τους να διασχίσουν την ΠΓΔΜ και να φθάσουν στη Σερβία, με τελικό προορισμό κάποια άλλη χώρα της Δυτικής ή Κεντρικής Ευρώπης.

 Πηγή: tromaktiko.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *