20/04/2024

Το Global Cup 2016 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

0

Στο κλειστό στάδιο Λουτρακίου “Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ» έπεσε η αυλαία του τουρνουά GLOBAL CUP VOLLEYBALL που διοργάνωσε το SPORTCAMP από 18 έως 22 Αυγούστου στο Λουτράκι με απόλυτη επιτυχία, παρουσία των ομάδων που συμμετείχαν και πολλών φίλων του αθλήματος!

Για πέντε μέρες το κοινό είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει υψηλού επιπέδου βόλεϊ από κορυφαίους παλαίμαχους αθλητές εθνικών ομάδων από τη Γερμανία τη Ρωσία, τον Καναδά και την Ελλάδα. Διπλό το όφελος για την περιοχή του Λουτρακίου αφού, εκτός από το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, περισσότερα από 200 μέλη των αποστολών των ομάδων με τους συνοδούς τους συνδύασαν τη διοργάνωση με διακοπές στην περιοχή, διαμένοντας σε ξενοδοχεία της πόλης μας και απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες των καταστημάτων μας.

Στο αγωνιστικό μέρος και οι δύο τελικοί ολοκληρώθηκαν με 3-0 σετ. Στις γυναίκες η ομάδα της Γερμανίας ήταν αυτή που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, παρά τη σταδιακή άνοδο της ομάδας του Καναδά, ενώ στα πλαίσια φιλικού παιχνιδιού, η ομάδα αθλητριών του Παμβοχαϊκού παρέδωσε μαθήματα αθλητικού πολιτισμού  αναγνωρίζοντας το επίπεδο των αντιπάλων της.

Στους άντρες, παρά το τελικό σκορ 3-0, ο αγώνας δυσκόλεψε την νικήτρια ομάδα της Ρωσίας, καθότι όλα τα σετ κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά. Ο αρχηγός της αποστολής της Γερμανίας σχολίασε πως η συμμετοχή στο τουρνουά έδωσε ιδιαίτερη χαρά στην ομάδα του, ενώ διαβεβαίωσε για την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν και πάλι σε επόμενη διοργάνωση.

Σε δηλώσεις τους οι αρχηγοί των ομάδων του Καναδά και της Γερμανίας μας μετέφεραν πως εντυπωσιάστηκαν τόσο από τη διοργάνωση όσο και από τις επιλογές που παρέχει η περιοχή για τους επισκέπτες. Αποκάλυψαν, μάλιστα, πως μέλη των αποστολών θα παραμείνουν έναν ολόκληρο μήνα στην περιοχή, επιλέγοντας το LOUTRAKI SPA για την αποθεραπεία από την αγωνιστική τους δραστηριότητα.

Η διοργάνωση έκλεισε με την απονομή των μεταλλίων και αναμνηστικών προς τους αθλητές από τον αντιδήμαρχο Λουτρακίου κ. Τάσο Σακελλαρίου και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του αθλητού προπονητικού κέντρου SPORTCAMP κ. Σπύρο Καραβούλη.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *