16/04/2024

Το χορευτικό τμήμα “ΜΕΛΑΓΚΑΒΙ” του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου πραγματοποίησε το Σάββατο 07/07/2012 το 5o Μουσικοχορευτικό Σεργιάνι στους δρόμους της παράδοσης

0

Το χορευτικό τμήμα “ΜΕΛΑΓΚΑΒΙ” του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου πραγματοποίησε το Σάββατο 07/07/2012 το 5o Μουσικοχορευτικό Σεργιάνι στους δρόμους της παράδοσης

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Το χορευτικό τμήμα << ΜΕΛΑΓΚΑΒΙ >> του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου με απόλυτο σεβασμό στα ήθη και έθιμα, έτσι όπως ο όρος ΠΑΡΑΔΟΣΗ προστάζει, πραγματοποίησε το Σάββατο 07/07/2012 το 5o Μουσικοχορευτικό Σεργιάνι στους δρόμους της παράδοσης, με καλεσμένους το Χορευτικό Εργαστήρι του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ν.Ιωνίας και τον εκπολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο “Κάστρου”, τους οποίους ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους! Επίσης κοντά μας παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας, φίλοι από την ομάδα ελληνικού λαικου χορού του Δήμου Καλλιθέας καθώς και από τον πολιτιστικό & εξωραιστικό σύλλογο «ΟΡΦΕΑΣ»! Τους ευχαριστούμε που πάντα βρίσκονται κοντά μας και στηρίζουν την προσπάθειά μας!
Ευχαριστούμε θερμά το δήμαρχο κο Κωνσταντίνο Λογοθέτη τους αντιδημάρχους κο Γιώργο Γλυκοφρύδη και Γιώργο Δέδε και τους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης κο Γιώργο Γκιώνη, κο Γιώργο Πετρίτση και την κα Μαρία Πρωτοπαππά που μας τίμησαν με την παρουσία τους και στηρίζουν πάντοτε την προσπάθειά μας!
Ευχαριστούμε τον κόσμο που όπως κάθε χρονιά και φέτος, μας τίμησε με την παρουσία του ανταποκρινόμενος στο κάλεσμά μας και εμψύχωσε με το ζεστό του χειροκρότημα τους χορευτές μας!
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους επαγγελματίες για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν με τις χορηγείες τους στη διεκπεραίωση της εκδήλωσής μας!
Ευχαριστούμε την κα Ελένη Σκλήρη για την μετάφραση και απόδοση του λόγου μας στην Αγγλική γλώσσα για τους τουρίστες που παρευρέθησαν στην εκδήλωση!
Ευχαριστούμε τον κο Θύμιο Τσαρμπό για την βιντεοσκόπηση, τον κο Αλέξη Αλεξίου για την φωτογράφηση και όλα τα ΜΜΕ για τη διαφήμιση της εκδήλωσης!
Ευχαριστούμε το ταξιδιωτικό γραφείο HERAION TOURS για την ευγενική χορηγεία στη μεταφορά του κόσμου στο χώρο της εκδήλωσης!
Ευχαριστούμε επίσης τα μέλη-χορευτές μας για την αξιοπρεπέστατη χορευτική τους απόδοση αλλά και το Δ.Σ του συλλόγου μας για την προσπάθεια που κατέβαλλε στην όλη προετοιμασία για την διοργάνωση αυτής της υπέροχης βραδιάς!
Ευχαριστούμε τέλος την εταιρεία hotel Poseidon Resort και τον διευθυντή του ξενοδοχείου κο Παύλο Παναγιωτόπουλο για την ευγενική παραχώρηση του θεάτρου αλλά και την άψογη συνεργασία, δηλώνοντας πως στο μέλλον θα ήταν επιθυμία και τιμή μας, να πραγματοποιούμε πάντοτε την ετήσια χορευτική μας εκδήλωση κοντά τους, υποσχόμενοι να ‘’γεμίζουμε’’ αυτό τον υπέροχο χώρο με τα δικά μας χρώματα της παράδοσης!
Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *