20/04/2024

Το Πολυτεχνείο όπως το ξέραμε ΚΑΘΑΡΟ!

0

Το Πολυτεχνείο όπως το ξέραμε

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

F6442801AE3858A727F6738919C81EBCΕδώ (καθαρό) Πολυτεχνείο… Ικανοποίηση προκαλεί στους πολίτες ο καθαρισμός του ιστορικού κτιρίου του Πολυτεχνείου από το γκράφιτι που το είχαν καλύψει άγνωστοι βάνδαλοι. Οι εργασίες καθαρισμού του Πολυτεχνείου από τα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων διήρκεσαν πάνω από 1 μήνα (6 Μαρτίου).
Μάλιστα, σε όσους βάνδαλους ορέγονται να ξαναλερώσουν το κτίριο, πρέπει να γίνει γνωστό ότι οι τεχνικοί που ανάλαβαν τον καθαρισμό του το επικάλυψαν με αντιγκράφιτι υλικό, με συνέπεια στο εξής να καθαρίζεται πολύ πιο γρήγορα μόνο με νερό.

Πλέον, είναι θέμα ωρών να φύγουν και οι υπόλοιπες σκαλωσιές, για να αποκαλυφθεί το καθαρό πλέον κτίριο στην ολότητά του.

«Τα συνεργεία του δήμου Αθηναίων μου έστειλαν πριν λίγο αυτή τη φωτογραφία, που μας κάνει υπερήφανους» σχολίασε την Τετάρτη μέσω του λογαριασμού του στο Twitter o δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τον καθαρισμό.

«Όσοι υπερασπιζόμαστε τη δημόσια παιδεία, τη δημόσια παρουσία και το δημόσιο συμφέρον, ας το περιφρουρήσουμε» πρόσθεσε ο κ. Καμίνης.

Πηγή: skai.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *