04/05/2024

Το Λιμενικό Σώμα τι έκανε για να προστατέψει το Δελφίνι. Δείτε πολιτισμένη συμπεριφορά σε τυχερά δελφίνια

0

Το Λιμενικό Σώμα τι έκανε για να προστατέψει το Δελφίνι. Δείτε πολιτισμένη συμπεριφορά σε τυχερά δελφίνια

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Δεν πίστευαν στα μάτια τους ντόπιοι και τουρίστες, όταν είδαν καμιά τριανταριά δελφίνια να κολυμπούν προς τη στεριά, σε παραλία του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Τουρίστες, που απολάμβαναν το μπάνιο τους, αποφάσισαν να βάλουν ένα χεράκι, για να τα μεταφέρουν στα βαθιά, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Το φαινόμενο να βγαίνουν ολόκληρα κοπάδια από δελφίνια στη στεριά έχει παρατηρηθεί ξανά, αλλά δεν είναι πλήρως κατανοητό από τους ειδικούς.

Στη συγκεκριμένη ομάδα όλα τα δελφίνια ήταν υγιή.

 

Το θέμα αυτό δημοσιεύτηκε σήμερα στο  News247.gr την ίδια μέρα που το Loutrakiblog έδειξε τις αποτρόπαιες φωτογραφίες από το λιμάνι του Λουτρακίου με το εναπομείναν κεφάλι του δελφινιού.
Αυτό ως αντίθεση πολιτισμένης συμπεριφοράς σε δελφίνια για να τη συγκρίνουμε με την πρωτόγονη συμπεριφορά των αηδιαστικών ανθρώπων (μόνο κατ’ όνομα) που κατακρεούργησαν το ένα και μοναδικό δελφινάκι που έκανε το λάθος να βρεθεί στον Κορινθιακό. Έτσι το ξέκαναν προφανώς για να παραδειγματιστούν τα υπόλοιπα δελφίνια και να μην ξαναπλησιάσουν. Το Λιμενικό Σώμα τι έκανε γι’ αυτό;

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *