13/05/2024

Το Κολυμβητήριο ήταν χορταριασμένο [Video] ! Έργα Πράσινης Ανάπλασης σήμερα.

2

Το Κολυμβητήριο ήταν χορταριασμένο [Video] ! Έργα Πράσινης Ανάπλασης σήμερα. Δημ. Κολυμβητήριο Λουτρακίου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

IMG_6228

Θυμάστε που στις 3 Μαΐου 2012 το tvtv είχε επισκεφθεί το κολυμβητήριο; Τότε η κάμερα είχε καταγράψει ένα τοπίο όπου τα χόρτα θα έτειναν να γίνουν θάμνοι…

Τότε γνωστός δημότης και φίλος του blog είχε προσφερθεί να βοηθήσει. Σήμερα αυτό είναι περιττό μιας και ο Δήμος προχώρησε στην ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου του Δημοτικού Κολυμβητηρίου του Λουτρακίου.

Αναλυτικά το σχετικό Δελτίο Τύπου και φωτογραφίες:

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, σε συνέχεια ενεργειών που αφορούν την αισθητική αλλά και τη λειτουργικότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου, με την επίβλεψη του αρμοδίου Αντιδημάρχου Πρασίνου, κ. Μουζάκη Αθανάσιου, προχώρησε στην ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου του Δημοτικού Κολυμβητηρίου του Λουτρακίου, με δένδρα και καλλωπιστικά φυτά.

Η πράσινη ανάπλαση περιλαμβάνει, 7 φοινικοειδή φυτά  Washingtonia (Ουασιγκτόνια), 6 μουριές, 2 χαρουπιές, 110 πικροδάφνες, 100 πυράκανθους, 15 ράμνους και 25 ανθόφυτα, τα οποία υποστηρίζονται με αυτόματο πότισμα.

Η Δημοτική Αρχή, με ελάχιστο κόστος, συνεχίζει τις πράσινες επεμβάσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, τις οποίες επιβάλει κάθε σύγχρονο αθλητικό περιβάλλον, για τη δημιουργία ενός ασφαλέστερου και φιλικότερου χώρου για επισκέπτες και αθλητές.

Ακολουθούν φωτογραφίες

 

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Το Κολυμβητήριο ήταν χορταριασμένο [Video] ! Έργα Πράσινης Ανάπλασης σήμερα.

  1. Συνεχίζεις να βγάζει δελτία τύπου για 5 φοίνικες…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *