02/05/2024

Το ΕΜΠ ζητάει να πληρωθούν οι διοικητικοί για τις ημέρες που έκαναν απεργία

0

Το ΕΜΠ ζητάει να πληρωθούν οι διοικητικοί για τις ημέρες που έκαναν απεργία

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Θα τρελαθούμε: Το ΕΜΠ ζητάει να πληρωθούν οι διοικητικοί για τις ημέρες που έκαναν απεργία

Nα μας τρελάνει θέλει η Σύγκλητος του Πολυτεχνείου της Αθήνας η κατέθεσε μια απίστευτη πρόταση  προς τον υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, ζητώντας ούτε λίγο ούτε πολύ να… πληρωθούν οι διοικητικοί υπάλληλοι για τις ημέρες που έκαναν απεργία.
Όπως θυμάστε όλοι, οι κινητοποιήσεις των διοικητικών υπαλλήλων κράτησαν μήνες αλλά η Σύγκλητος ζητάει συγκεκριμένα να αντισταθμιστούν συνολικά οι κρατήσεις που γίνονται στους μισθούς των διοικητικών υπαλλήλων του ιδρύματος, επειδή στη συνέχεια προσέφεραν υπερεργασία ώστε να καλύψουν τα κενά που δημιουργήθηκαν!

Η Σύγκλητος ζητάει επίσης από τον υπουργό Παιδείας να υπάρξει συνάντηση με τον πρύτανη του ιδρύματος Σίμο Σιμόπουλο για να συζητήσουν το πώς θα καλύψουν τις περικοπές, εξηγώντας, παράλληλα, γιατί αυτές δεν πρέπει να γίνουν!

Στην επιστολή επισημαίνεται πως οι περικοπές για τις ημέρες της απεργίας ξεκίνησαν από τη μισθοδοσία του Φεβρουαρίου και στη συνέχεια τονίζεται ότι στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της λειτουργίας του ΕΜΠ συνέβαλε η υπερεργασία του διεκδικητικού προσωπικού.

Πηγή: Τα Νέα

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *