20/04/2024

Τι να φορέσεις για τέλεια οπίσθια ;

0

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλές γυναίκες θέλουν μια άψογη σιλουέτα και  φυσικά καλοσχηματισμένα οπίσθια!
Καλά δεν σου λέω ότι πρέπει να αλλάξεις την εμφάνισή σου για κάποιον άλλον, πέρα από τον εαυτό σου, αλλά όλες οι γυναίκες θέλουμε την καλύτερη εκδοχή τους, όσο γίνεται τουλάχιστον.
Δεν έχει πάντα σημασία λοιπόν, αν τα οπίσθιά σου είναι φλατ, στρογγυλά, πεταχτά ακόμα και αν έχουν αυτό το μεσογειακό σχήμα «αχλάδι»! Σημασία έχει, το τι κάνεις για να τα αναδείξεις στο έπακρο!
Ευτυχώς για εμάς υπάρχουν 1-2 τρικ τα οποία μπορούμε να εφαρμόσουμε για να πετύχουμε ένα θελκτικό αποτέλεσμα. Μέσα από τα σωστά ρούχα, όλα είναι εφικτά!

Τύφλα να έχει η Kim K. μετά από αυτά τα tips!
#1. Επίλεξε ένα ψηλόμεσο παντελόνι ή φούστα που μακραίνει την σιλουέτα και κάνει την μέση σου να δείχνει πιο μικρή, αναδεικνύοντας έτσι τα οπίσθιά σου.
#2. Φόρα τα σωστά εσώρουχα ειδικά όταν πρόκειται να φορέσεις ένα εφαρμοστό ρούχο.
#3. Πρόσεχε το υφάσματα που επιλέγεις στα ρούχα σου, είτε πρόκειται για παντελόνια και φούστες, είτε για φορέματα να προέρχονται από ένα ύφασμα που σε κολακεύει.
#4. Μην φοράς ρούχα που χάνουν την φόρμα τους εύκολα και «σακουλιάζουν», αλλά αυτά με υφάσματα που προσφέρουν σταθερότητα.
#5. Με την ίδια λογική όπως και με το tip #1, μια ζώνη στην μέση όταν φοράς φορέματα ή μακριές μπλούζες θα τονίσει θετικά τα οπίσθιά σου.
#6. Φόρα ψηλά τακούνια. Ή το ήξερες αυτό το τρικ ήδη;
#7. Επίλεξε τζιν παντελόνια που αγκαλιάζουν το σώμα (όσο και αν είσαι φαν των boyfriend jeans!)

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *