19/04/2024

Τι να φας μ αυτή τη ζέστη;
Καλό ερώτημα.
Σίγουρα αυτό που μας τραβάει δεν είναι κάτι λιπαρό, δεν είναι κάτι με πλούσια γεύση κρέατος αλλά ούτε και κάτι πολύ βαρύ. Ίσως μια από τις πρώτες επιλογές που έρχεται στο μυαλό μας είναι μια σαλάτα ή ακόμα και μια φρουτοσαλάτα. Δοκιμάστε να φάτε μια σαλάτα όταν πεινάτε και θα καταλάβετε ότι είναι μια εξαιρετική ιδέα για … συνοδευτικό. Ποτέ μα ποτέ όμως για κυρίως!
Γιατί το λέμε; Επειδή αποκλείεται να χορτάσεις με μια σαλάτα και το πιο πιθανό είναι απλώς μετά από λίγα μόλις λεπτά να ξαναπεινάσεις σαν τρελός.

Για κυρίως θέλεις κάτι άλλο, κάτι που να απογειώνει όλες σου τις αισθήσεις! Για κυρίως θέλεις κάτι ζεστό, τραγανό, με χρυσαφένια κρούστα, με πανδαισία γεύσεων, με αμέτρητες επιλογές συνδυασμών και φυσικά κάτι που θα σε κάνει να χαρείς που τρως, να χαρείς τη στιγμή, τη χαρά της απόλαυσης. Μια λαχταριστή πίτσα ίσως να είναι ό, τι πρέπει!

Η πίτσα σε χορταίνει δίχως να σε βαραίνει, τρώγεται μετά μανίας είτε για μεσημεριανό, είτε για βραδινό, είτε  ακόμα και για πρωινό (διασταυρωμένο).  Υπάρχει μόνο ένα «αλλά» – ότι πρέπει να είναι φτιαγμένη με αγνά υλικά και φρεσκοψημένη. Αυτό όμως στο Λουτράκι και στη γύρω περιοχή δεν είναι πρόβλημα.  Ξέρουμε που να βρούμε την ιδανική πίτσα και το ξέρετε κι εσείς. Pizza Il Gusto.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *