25/04/2024

ΤΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ το Δελτίο Τύπου – Ανακοίνωση του Γ. ΔΕΔΕ για το απαξιωτικό μήνυμα της Πυροσβεστικής ?

2

ΤΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ το Δελτίο Τύπου – Ανακοίνωση του Γ. ΔΕΔΕ για το απαξιωτικό μήνυμα της Πυροσβεστικής ?

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΑΝΑΚ. ΦΩΤ. ΔΕΔ, Γράφει το Δελτίο Τύπου που μας ήρθε από τον Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων.

Χαρήκαμε κι εμείς λέμε θα σημαίνει ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τα ΦΩΤΑ στην είσοδο της πόλης που υπογράφει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος  ΔΕΔΕΣ Γεώργιος.
Στο όνομα πέσαμε μέσα, στο νόημα όμως όχι.
Γιατί που να πάει το μυαλό μας ότι ο Γ. Δέδες θα ασχοληθεί ηρωικά με την θιγμένη υπόληψη της αντιδημαρχίας Πολιτικής Προστασίας;

Ειρήσθω εν παρόδω εδώ ο Αντιδήμαρχος παρουσιάζεται Βασιλικότερος του Βασιλέως. Παρατηρήσαμε ότι στα δελτία τύπου του Δημάρχου γράφουν  “…ο Δήμαρχος δήλωσε…” ενώ  για τον Αντιδήμαρχο  “… Ο Αντιδήμαρχος Δέδες Γεώργιος ανακοινώνει..” πολύ πιο ηχηρό.

Και να μας εξηγούσε τι ανακοινώνει καλά θα ήταν. Αναφέρεται σε ένα περιστατικό άγνωστο για τους πολλούς, δεν περιγράφει καθόλου το τι ειπώθηκε στο μήνυμα της Πυροσβεστικής, λες και η συχνότητα της Πυροσβεστικής εκπέμπει ελεύθερα στα fm και όλοι άκουσαν το μήνυμα.

Και κάτι ακόμα: μέχρι που το ανακοινώσατε κ Δέδε, πιστέψτε με, πολύ λίγοι γνώριζαν για το  απαξιωτικό  μήνυμα στο οποίο αναφέρεστε.

Κλείνω το σχόλιο με τα δικά σας λόγια:

Ας δείξουμε όλοι πόσο υπεύθυνα μπορούμε να διαχειριστούμε τέτοιες έκτακτες επικίνδυνες καταστάσεις. Με έργα. Όχι με λόγια.

Διαβάστε το αγαπητοί μας αναγνώστες  και άμα βγάλετε άκρη…

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε χθες Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012, Λίγο μετά τη 1.00 το μεσημέρι, στην περιοχή «Αμμώνι», στο Σοφικό Κορινθίας. Ο Αντιδήμαρχος Δέδες Γεώργιος ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Μόνο ως απαράδεκτο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το απαξιωτικό  μήνυμα που ακούστηκε από τη συχνότητα της Πυροσβεστική Υπηρεσίας σήμερα το πρωί 12 Ιουλίου 2012, σχετικά με τη συμμετοχή του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων στο πύρινο μέτωπο του Σοφικού.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων επιχειρεί, με μία εκ των δύο υδροφόρων που έχει στην κατοχή του, από το μεσημέρι της 11ης Ιουλίου 2012 και θα συνεχίσει να υποστηρίζει την προσπάθεια των πυροσβεστών μέχρι το τέλος.

Η συμμετοχή των Εθελοντικών Συλλόγων του Δήμου μας στη προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς είναι πολύ σημαντική και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Νομός, καλό θα είναι να μην αναλωνόμαστε άσκοπα με τέτοιου είδους πρακτικές.

Ας δείξουμε όλοι πόσο υπεύθυνα μπορούμε να διαχειριστούμε τέτοιες έκτακτες επικίνδυνες καταστάσεις. Με έργα. Όχι με λόγια.

Ο Αντιδήμαρχος

                                                                                                Πολιτικής Προστασίας

Γεώργιος Π. Δέδες

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “ΤΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ το Δελτίο Τύπου – Ανακοίνωση του Γ. ΔΕΔΕ για το απαξιωτικό μήνυμα της Πυροσβεστικής ?

  1. Προφανώς δε θα μάθουμε ποτέ την απάντηση στο ερώτημα…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *