19/05/2024

Τι μας άρεσε και τι ΔΕΝ μας άρεσε στον στολισμό του Λουτρακίου – Απόκριες 2015

0

Απόκριες 2015: Στόλισαν το Λουτράκι Τι μας άρεσε και τι ΔΕΝ μας άρεσε

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Απόκριες 2015 Λουτράκι Loutraki loutrakitv.gr

Απόκριες 2015 Λουτράκι Loutraki loutrakitv.gr 2Το Λουτράκι ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους επισκέπτες για τις Απόκριες, η πόλη στολισμένη και λαμπερή δίνει μια νότα χαράς και αισιοδοξίας μέσα στη νυχτερινή μουντάδα χάρη στα πολύχρωμα στολίδια που την κοσμούν. Αυτό φυσικά κατατάσσεται στα υπέρ.
Στα μείον, κατά την ταπεινή μας άποψη, κατατάσσουμε τους φρικτούς κλόουν που και φέτος “κρεμάστηκαν” και δημιουργούν μια απαισιόδοξη αίσθηση θυμίζοντας αυτόχειρες που αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν ομαδικά ή και ακόμα χειρότερες εικόνες που δεν περιγράφουμε από σεβασμό στις μαύρες σελίδες της ιστορίας.

Ποιος είπε ότι αυτές οι κούκλες με τα ονόματα των μαγαζιών δίνουν χαρά στους περαστικούς που τις βλέπουν; Εκτός από την αμφίβολη αισθητική τους (πράγμα αυστηρά υποκειμενικό) είναι θλιβερή η κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει ύστερα από ταλαιπωρία ετών που άφησε τα σημάδια της. Χλωμό χρώμα, εκδορές, μπαλώματα, μουντζούρες, σβησμένα ονόματα μαγαζιών που δεν υπάρχουν και γραμμένα από πάνω τα νέα ονόματα.
Σε τι αποσκοπούν; Δεν είναι αρκετές οι πινακίδες των καταστημάτων για να ενημερώσουν για το που μπαίνει ο επισκέπτης ή μήπως έχουν διακοσμητικό ρόλο;;;

Πολύς λόγος έγινε για νέες αλλαγές και νέο προσανατολισμό στο θέμα του εορτασμού του καρναβαλιού στο Λουτράκι που έχει λαμπρή παράδοση στις αποκριάτικες εκδηλώσεις. Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε κάτι ενδιαφέρον φέτος, κάτι καινούριο που θα αποδειχθεί επιτυχημένο. Ας ελπίσουμε ότι οι γνώμες που διατυπώνονται λαμβάνονται υπόψη και ότι όλοι όσοι προτείνουν τη βοήθειά τους το κάνουν με τον ίδιο σκοπό – τη συνολική ευημερία και  ανάπτυξη της πόλης και με σκοπό, βεβαίως, να περάσουν όλοι καλά διοργανωτές και επισκέπτες με κέφι και χαμόγελα!

Με την ευκαιρία θυμίζουμε ότι:

Η Οργανωτική Επιτροπή Καρναβαλιού για τις «ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2015» σας προσκαλεί να συμμετέχετε στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου μας και σας καλεί να δηλώσετε την συμμετοχή σας για την παρέλαση του Καρναβαλιού στο Λουτράκι την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 στο email:n.stathi@hotmail.gr συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, έως και την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015.
Επίσης όποιος θέλει να συμμετέχει στο Καρναβάλι και δεν ανήκει σε κάποια ομάδα ή σύλλογο, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στο τηλ. 2744021124.

Η Οργανωτική Επιτροπή Καρναβαλιού

☺ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015 ☺

ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΕΠΩΝΥΜΟ ΦΟΡΕΑ (Σύλλογος, Σχολείο, Δήμος) : …………………………………………………………………
……………………………………………………………………………
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ……………………………………………………….…………

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: ……………………………………………..…..

ΦΑΞ:…………………….……………………………………..

Email: ………………………………………………………….

ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ – ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: …………………………………………………………………
…………………………………………………………………

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: ……………………………………………..….
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ………………………………………………………………..

Υπογραφή
…………

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *