Τι είναι το Gourmet Sex εξηγούν Βρετανοί επιστήμονες

0

Τι είναι το Gourmet Sex;

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Πως να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή με το γκουρμέ σεξ

Ξαναζεσταμένο φαγητό δεν τρώγεται έτσι και στο σεξ. Αν βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια καιρός είναι να μάθετε για την νέα τάση που κάνει θραύση σε όλο το κόσμο. Ιδιαίτερα  αν  είστε λάτρεις των γαστρονομικών απολαύσεων μη διστάσετε να βάλτε στην ζωή σας το ¨γκουρμέ¨ σεξ όπως το ονομάζουν Βρετανοί επιστήμονες.

Όπως εξηγούν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Σέφιλντ, τα ζευγάρια που κάνουν «γκουρμέ» σεξ, απολαμβάνουν έντονα  την κάθε στιγμή σεξουαλικής ικανοποίησης. Το γεγονός αυτό επισημαίνουν οι ειδικοί μπορεί να  εκτοξεύσει  τις πιθανότητες τεκνοποιίας στο κόκκινο.
Σύμφωνα με τους ειδικούς  η καλύτερη σεξουαλική επαφή τονώνει τόσο την ποιότητα όσο και την ποσότητα του σπέρματος, ενώ παράλληλα ο δυνατός γυναικείος οργασμός αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχούς γονιμοποίησης του ωαρίου.
“Το σεξ θα πρέπει να είναι το ίδιο παθιασμένο όπως στην αρχή της γνωριμίας των δύο συντρόφων” τονίζουν οι ειδικοί
 πικάντικο χαρακτηριστικό είναι  ότι ένας φυσιολογικός άνδρας κατά τη σεξουαλική επαφή παράγει περίπου 250 εκατομμύρια σπερματοζωάρια. Μέσω του «γκουρμέ» σεξ όμως, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, ο αριθμός αυτός αυξάνεται κατά 50%, ενώ παράλληλα βελτιώνεται και η ποιότητά του. Όσο πιο υγιή είναι τα σπερματοζωάρια τόσο πιο δεινοί κολυμβητές είναι, με αποτέλεσμα να έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να γονιμοποιήσουν το ωάριο.
Γι’ αυτό, οι επιστήμονες συνιστούν σε όσους επιθυμούν να γίνουν γονείς να αφήσουν κατά μέρος τις πιεστικές διατροφές και τα ημερολόγια και να κάνουν πιο πικάντικη τη σεξουαλική τους ζωή.
«Τα ζευγάρια που προσπαθούν να αποκτήσουν ένα μωράκι, συχνά αναφέρουν ότι το σεξ έχει γίνει αγγαρεία, μηχανικό και βαρετό. Αυτό είναι το λάθος», αναφέρει ο δρ. Άλλαν Πέισι.
«Καλύτερο σεξ ίσον περισσότερες πιθανότητες σύλληψης», αναφέρει χαρακτηριστικά η αμερικανίδα ειδικός δρ. Τζοάνα Έλινγκτον.
Και στην περίπτωση των γυναικών, όμως, η μεγάλη σεξουαλική ικανοποίηση οδηγεί στην τόνωση της γονιμότητας. «Όταν μια γυναίκα φτάνει σε οργασμό, πιστεύουμε ότι η ένταση των μυϊκών συσπάσεων μπορεί να βοηθήσει στην απορρόφηση του σπέρματος προς στον τράχηλο, εξωθώντας το έτσι προς τη μήτρα», υποστηρίζει ο δρ. Πέισι.
Από πειράματα σε χοίρους, μάλιστα, που είχαν πραγματοποιήσει Δανοί επιστήμονες, είχε προκύψει ότι τα ζώα στα οποία προκαλούνταν σεξουαλική διέγερση κατά την τεχνητή γονιμοποίησή τους, είχαν κατά περίπου 6% μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχούς κύησης.
Πηγή: iatropedia.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *