19/04/2024

Τι έγινε στο Προσυμβούλιο της παράταξης Κ. Λογοθέτη την Πέμπτη 19-1-2012

2

Τι έγινε στο Προσυμβούλιο της παράταξης Κ. Λογοθέτη την Πέμπτη 19-1-2012

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Μετά την προηγούμενη δύσκολη εβδομάδα, η παράταξη του Κώστα Λογοθέτη είδε επιτέλους μια άσπρη νύχτα. Ήταν παρόντες όλοι οι αναμενόμενοι Δημοτικοί της Σύμβουλοι πράγμα που υποθέτουμε ότι οφείλεται ή στην οργισμένη προηγούμενη συμπεριφορά του Δημάρχου ή στην παρουσία του Προέδρου.
Με το φως της ημέρας βέβαια φωτίστηκαν τα πρόσωπα και με τη βοήθεια του αναγνώστη Kosta διαπιστώθηκε ότι απουσίαζαν 2 πρόεδροι και 4 δημοτικοί σύμβουλοι δηλαδή το 33% της δημοτικής ομάδας. Αυτό μας προβληματίζει σε σχέση με τη συνοχή της δημοτικής ομάδας. Ας μη σταθούμε όμως σ’ αυτό προς το παρόν. Ας σταθούμε στα υπόλοιπα.
Παρών ήταν και ο Πρόεδρος, αυτός του Τοπικού Συμβουλίου Λουτρακίου – Περαχώρας ο οποίος βρέθηκε εκεί ίσως λόγω της δεύτερης θέσης που άφησε για τον εαυτό του στην κατάταξη των blogs, προκειμένου να τη διατηρήσει. Την πρωτιά την παραχώρησε ευγενικά στο Loutrakiblog.
Παρέστησαν και τουλάχιστον 4 Συμβούλοι του Τοπικού Συμβουλίου. Απόντες οι Άγιοι Θεόδωροι, πιθανότατα λόγω της αποστάσεως και της μη λειτουργίας του Προαστιακού ακόμα.
Το Προσυμβούλιο ξεκίνησε σε ήρεμο κλίμα, αν και πολικό λόγω της έλλειψης θέρμανσης, ξέρετε το πρόβλημα με την έλλειψη πετρελαίου λόγω πρότερης σπατάλης. Κρύο μέσα, κρύο έξω, ευτυχώς οι Λογοθετικοί έχουν ζεστές καρδιές.
Λίγο μετά τις 21:00 μαζεύτηκαν, όλα μπήκαν σε μια σειρά και διατυπώθηκαν απόψεις που θα εκφραστούν εκτενώς στο σημερινό (Παρασκευή) στις 5:00 μ.μ. Δημοτικό Συμβούλιο με κυρίαρχο θέμα το Τεχνικό Πρόγραμμα καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις με τις εκατέρωθεν μηνύσεις και τα εξώδικα. Εδώ ευκαιρίας δοθείσης αναφέρουμε ότι σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες η Παρέμβαση Πολιτών κινήθηκε νομικά εναντίον του Προέδρου της Λουτράκι Α.Ε.
Περισσότερες πληροφορίες δε δίνουμε για να έχει σασπένς το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και για να μη βάλουμε σπαζοκεφαλιές στην Παράταξη του Κώστα Λογοθέτη για το από πού αντλήσαμε τις πληροφορίες.

ώρα πρώτης δημοσίευσης: 01:35 (20/1/2012)

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Τι έγινε στο Προσυμβούλιο της παράταξης Κ. Λογοθέτη την Πέμπτη 19-1-2012

  1. Όλοι παρόντες? Δηλαδή όταν λείπουν 2 πρόεδροι και 4 δημοτικοί σύμβουλοι δηλαδή το 33% της δημοτικής ομάδας, το θεωρείς εσύ όλοι? Ωραία αριθμητική αυτή. Έτσι κάνουμε συμβόλαια?

  2. Δεν ξερω πως κανετε συμβολαια, οταν κανετε δεν μας ενημερωνετε, αν μας εξηγησετε ομως θα καταλαβουμε.Οσο για την απουσια του 33 τοις εκατο, μας βαζει σε σκεψεις αν θα πρεπει να μετραμε ακομα καποιους απο τους αποντες ως μελη της δημοτικης ομαδας. Ευχαριστουμε που ριξατε φως στο θεμα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *