Τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του απανθρακωμένου οδηγού

0

Απανθρακωμένος ανασύρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου, μάρκας Porsche Cayenne που κάτω από προς το παρόν άγνωστες συνθήκες τυλίχτηκε στις φλόγες επί της Αττικής Οδού.

Από την Αστυνομία έγινε γνωστό ότι το αυτοκίνητο ανήκει στη σύζυγο του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, κατηγορούμενου στην υπόθεση των εκβιαστών δημοσιογράφων. Σε περίπτωση που οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο Παναγιώτης Μαυρίκος, όπως θέλουν οι φήμες των τελευταίων ωρών, εγείρονται ερωτήματα για τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το συμβάν.

Την υπόθεση ερευνούν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Εγκλημ’ατων κατά Ζωής, ενώ η ανάκριση ανατέθηκε στην Τροχαία Αθηνών και όχι στην Τροχαία Αττικής Οδού, που ανέλαβε αρχικά την υπόθεση.

Οι πυροσβέστες (εννέα άτομα με τρία οχήματα) που έφτασαν λίγο πριν τις τρεις στο σημείο, στο 24,4 χλμ, μεταξύ των κόμβων Ηρακλείου και Μεταμόρφωσης στο ρεύμα προς Ελευσίνα, έσβησαν την πυρκαγιά και τον απεγκλώβισαν, αλλά χωρίς τις αισθήσεις του.

Οι αστυνομικοί ερευνούν αν η ανάφλεξη οφείλεται σε σύντομη πρόσκρουση στο στηθαίο ασφαλείας, αν υπήρξε κάποιο μηχανολογικό πρόβλημα αλλά και αν θα μπορούσε το συμβάν να προέρχεται από δολιοφθορά. Ήδη για τον λόγο αυτό εξετάζονται οι κάμερες που καλύπτουν όλο το δίκτυο της Αττικής Οδού.

Το συμβάν έγινε στις 14.50 ανάμεσα στις εξόδους Ηράκλειο και Μεταμόρφωση στο ρεύμα προς Ελευσίνα στο ύψος του εμπορικού κέντρου Mall. Ο οδηγός στην προσπάθειά του να σταματήσει το αυτοκίνητο και να βγει από αυτό το κόλλησε στο τοιχίο και δυστυχώς εγκλωβίστηκε αφού δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *