26/04/2024

Τελετή παραχώρησης της Ιαματικής Πηγής και του γυάλινου κτηρίου. Videos, σχολιασμός.

2

Τελετή παραχώρησης της Ιαματικής Πηγής και του γυάλινου κτηρίου. Videos, σχολιασμός.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Με καθυστέρηση 2 ωρών ξεκίνησε χθες 16 12 2011 η τελετή παραχώρησης της Ιαματικής Πηγής και του γυάλινου κτηρίου.
Συμβολικό αν σκεφτούμε την καθυστέρηση της απόφασης της παραχώρησης.
Τελικά η 2ωρη αναμονή δε δικαίωσε τους παρευρισκομένους, αφού ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γ. Νικητιάδης λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μας έκανε την τιμή.
Πάντως ο οικοδεσπότης ζήτησε συγνώμη από τους παραβρισκόμενους για την αναμονή. Επίσης η έκφραση της ευγένειας δεν περιορίστηκε σε αυτό, αλλά επεκτάθηκε και στους αλληλοεπαίνους. Όλοι αναγνώρισαν την ιστορικότητα της ημέρας, όπως και την ιστορικότητα της Περαχώρας. Η μονοτονία της προσφώνησης έδινε ένα σταθερό επαναλαμβανόμενο μοτίβο (καλούμε στο βήμα) στην όλη εκδήλωση και μια φάλτσα νότα ήταν η αναφορά της παράταξης του κου Πετρίτση ως Συνένωση Πολιτών αντί για συνένωση Προόδου, αυτοί με τους Πολίτες είναι η Παρέμβαση.
Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν πήραμε ξεκάθαρη απάντηση για τον τρόπο αξιοποίησης των παραχωρηθέντων. Εκτός από τον Αρχηγό της Μείζονος Αντιπολίτευσης κο Γκιώνη ο οποίος πρότεινε την αξιοποίηση του Γυάλινου κτηρίου ως χώρου στέγασης Τουριστικής Σχολής.
Οι γόβες της κας Ράπτη εξαιρετικές! Ευτυχώς που τη συνάντησαν τυχαία και την έφεραν παρέα να προσδώσει και εκείνη κύρος στην εκδήλωση που έχασε από την απουσία του Υφυπουργού. Βέβαια ο πρώην Υπουργός και νυν εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κυκλοφορεί με μεγαλύτερη άνεση σε σχέση με τον Υφυπουργό.

Δείτε παρακάτω όλα τα videos :

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Τελετή παραχώρησης της Ιαματικής Πηγής και του γυάλινου κτηρίου. Videos, σχολιασμός.

  1. Ξέρετε ποιος άλλος δεν τιμησε την τελετη; Ο κος Π. Παύλου. Εκτός αν τον είδατε εσείς, αλλά θα μου πείτε θα περνούσε απαρατήρητος;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *