28/04/2024

Τα νέα Social Media του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη και της Παρέμβασης

0

Ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης αποφάσισε να αποκτήσει μια πιο δυναμική και εκμοντερνισμένη παρουσία στα social media και μας καλεί να τον ακολουθήσουμε τόσο στη δική του σελίδα όσο και στου συνδυασμού του «Παρέμβαση Πολιτών», καθώς και στο Instagram και το twitter.
Γνωρίζουμε ότι στις προθέσεις του Δημάρχου είναι και η επικοινωνια με τον κόσμο μέσω TikTok. Είμαστε περίεργοι να δούμε το υλικό που ήδη ετοιμάζει για να ανεβάσει, που θα έχει και κοινωνικά μηνύματα. Προς το παρόν πάμε να τον ακολουθήσουμε στις σελίδες του στο Facebook όπου η επικοινωνία μπορεί να γίνει πολύ πιο άμεση με ότι κι αν συνεπάγεται αυτό.

Το social media είναι ένας χώρος όπου ο καθένας εκφράζει ότι έχει να εκφράσει άρα βάζει ότι έχει να βάλει. Το ίδιο και στα σχόλια. Αν είναι  θετικός θα προσθέσει θετικό περιεχόμενο και οι ευχες για καλή επιτυχία σίγουρα θα είναι πολλές, αν έχει όμως άλλου είδους προθέσεις μπορεί  ν’ αποδειχτεί δίκοπο μαχαίρι για παράδειγμα ως αντιπολιτευτικό εργαλείο σε αντίθετα προσκείμενα άτομα. Σίγουρα αυτό θα το έχουν προβλέψει οι συνεργάτες του κ Δημάρχου που δείχνει ανοιχτός στην άμεση επικοινωνία.

Ακολουθεί το κείμενο που ανάρτησε στον προσωπικο του λογαριασμό.

Τα έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας. Αν και πάντα αναγνώριζα την αξία τους, ποτέ δεν ήμουν ιδιαίτερα ενεργός. Ίσως τώρα είναι η ευκαιρία!

Σας προσκαλώ λοιπόν να συνδεθείτε μαζί μου στα #socialmedia τα δικά μου Γιώργος Γκιώνης – Giorgos Gkionis και της παράταξής μας Παρέμβαση Πολιτών. Εκεί θα βρείτε ενημερώσεις για το έργο που έχουμε υλοποιήσει, τις προτάσεις μας για το μέλλον και τις προσπάθειες που καταβάλλουμε για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στον τόπο μας.

Δείτε το μήνυμα του Δημάρχου  εδώ 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *