Αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά μια πρόσφατη έρευνα. Τα παρακάτω tips θα σου δώσουν ιδέες!

Mask force 

Εκείνος μπαίνει στο σπίτι, εσύ τον περιμένεις φορώντας μόνο τα πιο σέξι εσώρουχά σου και μια μάσκα. Τον πλησιάζεις, τον φιλάς και συνεχίζεις να τον χαϊδεύεις, χωρίς να τη βγάλεις. Θα διαπιστώσεις ότι δεν χρειάζονται πολλά για να αναλάβεις ένα διαφορετικό, πιο μυστήριο ρόλο στο σεξ – αρκεί να ψαχουλέψεις λίγο τα αποκριάτικα.

Χέρια ψηλά 

Ο περιορισμός των κινήσεων στο σεξ και τα παιχνίδια εξουσίας λειτουργούν πάντα ερεθιστικά. Ζήτησέ του να σε προστάξει να βάλεις τα χέρια σου πάνω από το κεφάλι σου και να παραμείνεις ακίνητη. Ή σπρώξε εσύ τα δικά του χέρια πίσω από την πλάτη του και πες του να μην αλλάξει θέση, αλλιώς … (εδώ συμπληρώνεις ό,τι σε φωτίσει η έμπνευση). Εδώ, οι τιμωρίες που θα επιβάλλετε ο ένας στον άλλο μπορούν να είναι προϊόντα βρόμικης φαντασίας.

Ραντεβού στα τυφλά

Φρόντισε να ξυπνήσεις περίπου δύο λεπτά νωρίτερα από εκείνον. Χρησιμοποιώντας το τιραντάκι που φοράς όταν κοιμάσαι, δέσε του τα μάτια. Στη συνέχεια σκύψε στο αφτί του και ψιθύρισε τη φαντασίωσή σου. Μπορεί να ξεκινάει κάπως έτσι: «Είναι καλοκαίρι, βρισκόμαστε στην παραλία, γύρω μας είναι μαζεμένος πολύς κόσμος και μας κοιτάζει…».

Αξεσουάρ για δολοφόνους

Το γρήγορο, κίνκι σεξ γίνεται ακόμα καλύτερο όταν αξιοποιείς δημιουργικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας. Έχουμε και λέμε: Με το φουλάρι σου μπορείς να δέσεις τους καρπούς του, ενώ με τη ζώνη του μπορείς να του χτυπήσεις ελαφρά τα οπίσθια. Όσο για το καλσόν σου, αυτό μπορεί να σκιστεί την ώρα που θα μπεις στο σπίτι κι εκείνος θα σε στριμώξει στον τοίχο, σηκώνοντας τη φούστα σου. Φρόντισε να φοράς εκείνο που σκέφτεσαι ήδη να πετάξεις.

Στον αγώνα

Προκάλεσέ τον να σε κάνει να φτάσεις σε οργασμό σε λιγότερο χρονικό διάστημα απ’ ό,τι εκείνος. Αν δεν τα καταφέρει, θα πρέπει να είναι ο σκλάβος σου για μία εβδομάδα. Όπως καταλαβαίνεις, μιλάμε για win win situation.

Make my day

Δώστε ραντεβού μέσα στην ημέρα, φροντίζοντας ώστε την ώρα που θα συναντηθείτε να έχεις μαζί σου ένα χάρακα κι ένα στιλό. Ο χάρακας θα χρησιμεύσει σε περίπτωση που δεν είναι «καλό παιδί» και δεν υπακούσει στις εντολές σου (ή το αντίστροφο), ενώ με το στιλό θα γράψεις το βαθμό που πήρε (π.χ. Α με τόνο) στο εσωτερικό του μηρού του.

Της σιωπής 

Να θέλεις να ουρλιάξεις από ηδονή και να μην μπορείς. Κι όμως, αυτός ο περιορισμός στο σεξ μπορεί να σε ερεθίσει ακόμα περισσότερο. Αν αισθάνεσαι ιδιαίτερα θαρραλέα, μπορείς να δέσεις το δικό του  στόμα και να του κάνεις ό,τι πιο βρόμικο έχεις σκεφτεί, μέχρι να αισθανθείς ότι μπήγει τα νύχια του μέσα στο δέρμα σου, άρα δεν αντέχει άλλο.

Τα αντικείμενα του πόθου

Εκτός από ρούχα και αξεσουάρ, το σπίτι σου διαθέτει κι άλλα αντικείμενα, με τα οποία μπορεί να παίξετε. Η σπάτουλα στην κουζίνα μπορεί να λειτουργήσει σαν εργαλείο spanking, ενώ με τη βούρτσα σου μπορείς να χαϊδέψεις το εσωτερικό των μηρών του. Επιπλέον η δόνηση του κινητού σου μπορεί να χρησιμεύσει για να τον ερεθίσεις στα ευαίσθητα σημεία του. Αρκεί να μη σε καλέσει εκείνη την ώρα το αφεντικό σου.

So car, so good

Έχετε βγει για φαγητό, σε έχει πάει σε ένα καταπληκτικό μέρος και επιστρέφετε. Εφόσον υπάρχει γκαράζ και δεν κινδυνεύετε από περίεργους περαστικούς, μόλις παρκάρει, ανέβα πάνω του και δείξε του πόσο χαρούμενη είσαι μετά την ωραία έξοδό σας.

Mirror, mirror 

Φώναξέ τον να έρθει στο μπάνιο την ώρα που βάφεσαι. Μόλις μπει, σκύψε μπροστά, ακούμπησε τους αγκώνες σου στο νιπτήρα και σήκωσε ελαφρά οτιδήποτε φοράς, ώστε να φανούν τα οπίσθιά σου. Συνέχισε να βάφεσαι την ώρα που εκείνος μπαίνει μέσα σου, σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Εντάξει, δεν θα αντέξεις πολύ και επίσης καλό θα ήταν να μη βάζεις εκείνη την ώρα αϊλάινερ.