19/04/2024

Τέτοια αγγελία για σπίτι δεν έχετε ξαναδεί! [Photos]

0

Σε μια απίστευτη γκάφα έπεσε ένας χρήστης του facebook στην προσπάθεια του να ενοικιάσει το σπίτι του στη Νέα Μάκρη.

Ο άνθρωπος λοιπόν δημοσίευσε σε διάφορες ομάδες του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης την αγγελία του για την ενοικίαση ενός πλήρως εξοπλισμένου σπιτιού στη Νέα Μάκρη προς 60 ευρώ την ημέρα για όλη την καλοκαιρινή σεζόν.

Μάλιστα για να κάνει πιο ελκυστική την αγγελία του πρόσθεσε και φωτογραφίες των χώρων του σπιτιού!

Μόνο που ανάμεσα στις φωτογραφίες αυτές ανέβασε και μία άκρως ακατάλληλη αφού έδειχνε κάποια φίλη του σε ιδιαίτερα αποκαλυπτική πόζα και αμφίεση.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε στην ομάδα έγινε ο κακός χαμός και μάλιστα κάποιοι έσπευσαν να ζητήσουν και διευκρινίσεις εάν μαζί με το σπίτι ενοικιάζεται και η εντυπωσιακή και αποκαλυπτική κυρία.

Προφανώς ο άτυχος ιδιοκτήτης όταν “ανέβασε” τις φωτογραφίες του προς ενοικίαση σπιτιού του μπερδεύτηκε ανεβάζοντας και τη συγκεκριμένη φωτό.

Όταν κατάλαβε τη γκάφα του ήταν ήδη αργά και το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να αποσύρει την αγγελία με την καυτή φωτογραφία και να μην απαντήσει στα πειράγματα που δέχθηκε.

Πάντως το notioanatolika.gr δεν γνωρίζει αν τελικά το σπίτι ενοικιάστηκε ούτε τί άκουσε από τη συγκεκριμένη κυρία ο επίδοξος εκμισθωτής για το γεγονός ότι την… αποκάλυψε σε όλο το μεγαλείο της!

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες:

img_3426 img_3427 img_3428

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *