26/04/2024

Αποκλειστικό Loutrakitv.gr: Μια θετικότατη εξέλιξη στην ανάπλαση του Παραλιακού μετώπου Λουτρακίου

8

Το μεγάλο ζήτημα της μορφής που θα έχουν οι νέες κατασκευές των καταστημάτων απασχόλησε έντονα τους εμπλεκομένους διότι η ισχύουσα νομοθεσία λειτουργεί περιοριστικά ως προς το είδος της κατασκευής και ως προς τα σημεία στα οποία επιτρέπεται αυτή να τοποθετηθεί. Όμως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Loutrakitv.gr μια σημαντική εξέλιξη ύστερα από μεγάλη προσπάθεια των Βουλευτών του νομού, του Δημάρχου και του Πρόεδρου του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου δημιουργεί μια θετική προοπτική που θα ικανοποιήσει τους καταστηματάρχες. Βέβαια είναι σημαντική και η αισθητική πλευρά που αφορά τους πεζούς και θα δοθεί βαρύτητα σε αυτή την παράμετρο παραχωρώντας περισσότερο χώρο στον παραλιακό πεζόδρομο σε σχέση με τα καταστήματα. Το τελικό αποτέλεσμα φυσικά θα προκύψει ύστερα από διαβούλευση και υλοποίηση της σχετικής μελέτης. Η απόφαση που θα κρίνει το μέλλον του τόπου μας θα ληφθεί τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη μέσα από μία δημοκρατική διαδικασία όπου οι άμεσα εμπλεκόμενοι θα αποφασίσουν για το τελικό αποτέλεσμα.
Αναφερόμενοι στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου – Περαχώρας δεν μπορούμε να παραλείψουμε το μεγάλο αγκάθι των οφειλών για τις οποίες το Υπουργείο δεν κάνει πίσω.
Περισσότερα θα πούμε όταν μας το επιτρέψουν οι εξελίξεις.

Πηγή: Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

8 thoughts on “Αποκλειστικό Loutrakitv.gr: Μια θετικότατη εξέλιξη στην ανάπλαση του Παραλιακού μετώπου Λουτρακίου

  1. Και κανενα παγκακι να ξαναμπει απο τα τοσα που εχουν ξηλωθει καλο θα ηταν !!!!

  2. ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΓΙΑΤΙ; ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ;

  3. Παιδιά πρέπει να μεγαλώσει ο πεζόδρομος να μπορεί να περπατάει ο κόσμος αυτό που συμβεί πει τώρα είμαι απαράδεκτο δεν χωριά να περπατήσουμε το καλοκαίρι ο ένας πέφτει πάνω στο άλλο

  4. να..βαλουν..και..μπρατσακια..στης..ξαπλοστρες..για..να..μην..βουλιαζουν..

  5. να δω ποιος θα κάνει μπάνιο με τόσες τσούχτρες

  6. ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ . ΜΕΛΕΤΗ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΑΤΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *