25/04/2024

Σ.Φ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ 0-1 με Security εντός του αγωνιστικού χώρου του Θώδειου.

0

Σ.Φ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ 0-1 με Security εντός του αγωνιστικού χώρου του Θώδειου.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Α.Ο.ΛΟΥΤΡΑΚΙ   Σ.Φ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ 0-1Οι δύο αντίπαλοι παρατάχθηκαν στο χορτάρι του Θώδειου και αναζήτησαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Οι ερυθρόλευκοι – εκτός στόχων πια – για το γόητρο της νίκης επί του πρωτοπόρου. Οι οράνιε εδώ και πολύ καιρό παίζουν κάθε Σάββατο και έναν Τελικό για να παίρνουν τα “τρίποντα” στην προσπαθειά τους να παραμείνουν Πρωταθλητές.

Αυτή η διάθεση και επιθυμία είναι που τους έφερε και τους κρατάει στην κορυφή  από το -4 της 9ης αγωνιστικής στο +2 της 20ης με ένα σερί 10 νικών και 1 ισοπαλίας με 31-3 (!) τέρματα.

Το σημερινό ντέρμπι ήταν κακό ποιοτικά. Η δύναμη και το πάθος των δύο ομάδων υπερίσχυσε της ποιότητας. Πολλές δυνατές έως σκληρές μερικές φορές μονομαχίες, πολλές καθυστερήσεις για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες,  πολύ άγχος και ακόμη περισσότερα λάθη κράτησαν το ρυθμό του αγώνα σε χαμηλό επίπεδο. Οι οράνιε αν και παρασύρθηκαν για μεγάλα διαστήματα από τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων τους και έκαναν αρκετά αβίαστα λάθη ήταν πιο απειλητικοί σε μια αναμέτρηση  με ελάχιστες «καθαρές» ευκαιρίες.

 

Οι ερυθρόλευκοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι χάνοντας τη σπουδαιότερη ευκαιρία τους στον αγώνα. Στο 3ο μόλις λεπτό, μια ολιγωρία από τον Μαυρέλη, ο Κριαράς μπήκε στη φάση, προσπάθησε να βρει τον Θεοδωρόπουλο, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Μαυρέλη, άλλαξε πορεία και ο Μούτσος βρέθηκε σε θέση βολής. Ο Μητσόπουλος απέκρουσε σωτήρια, ενώ τραυματίστηκε στην προσπαθειά του, μετά από σύγκρουση με τον Χατζηνικολή. Στη συνέχεια της φάσης, οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν φάουλ στο ύψος της μεγάλης περιοχής. Ο Κριαράς εκτέλεσε στέλνοντας τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μητσόπουλου.

 

Η απάντηση των οράνιε ήρθε γρήγορα. Στο 10ο λεπτό, ο Μαυρέλης προσποιήθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και σούταρε με τον Καλογερή να διώχνει εντυπωσιακά, τον Τσώκο να νικάει στον αέρα τον Βαραβέρη και από κοντά να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Μίχας από κοντά με νέα κεφαλιά θα αστοχήσει. Στο 19ο λεπτό, ο Αποστολάκης θα ελιχθεί εντός περιοχής ανάμεσα σε Βαραβέρη και Κορδαλή, αλλά το σουτ του θα περάσει άουτ. Στο 39ο λεπτό, πάλι ο Αποστολάκης θα βρεθεί σε θέση βολής, αλλά το πλασέ του θα είναι άστοχο. Με την έναρξη της επανάληψης, στο 48ο λεπτό, ο Τσώκος θα κάνει την κάθετη πάσα και ο Χρυσαφίδης με ψύχραιμο πλασέ θα «εκτελέσει» τον  Καλογερή για το 0-1. Στο 56ο λεπτό, ο Χρυσαφίδης από καλή θέση θα κάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα θα φύγει πάνω από τα δοκάρια του Καλογερή. Στο 64ο λεπτό, ο Κριαράς θα σουτάρει αρχικά, η μπάλα θα κοντράρει και θα καταλήξει στον Παπαδημητρίου που θα προσπαθήσει να πασάρει στον Θεοδωρόπουλο. Ο Χατζηνικολής θα επέμβει έγκαιρα και θα διώξει. Στο 75ο λεπτό, ο Πέτρου θα βρει μόνο του τον Σουσούνη στο σημείο του πέναλτι, αλλά ο επιθετικός των οράνιε, στην προσπαθειά του να στοπάρει με το στήθος, θα χάσει το κοντρόλ.

 

Στο 79ο λεπτό, οι ερυθρόλευκοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, αφού ο Κορδαλής αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Αποστολάκη.

 

Δύσκολο απόγευμα για τον κ. Τσαγκαράκη που κράτησε, όμως, το παιχνίδι,  αφού οι προσωπικές μονομαχίες των ποδοσφαιριστών ήταν πολύ δυνατές και πολύ συχνά σκληρές – όχι όμως αντιαθλητικές. Θα μπορούσε να αποβάλει τον Βαραβέρη στο 32ο λεπτό για μαρκάρισμα από πίσω στον Αποστολάκη, ενώ ο Κριαράς γλίτωσε τη 2η κίτρινη κάρτα για μια …βουτιά στην περιοχή των οράνιε στο 37ο λεπτό, προφανώς επειδή δεν διαμαρτυρήθηκε. Σε γενικές γραμμές ο «άρχοντας» της συνάντησης ήταν πολύ κοντά στις φάσεις και δεν έκανε το μεγάλο λάθος. Πολύ καλοί και οι επόπτες ( Σεφέρης – Μπετσόγλου) με τις «δύσκολες» αποφάσεις,  δύο-τρεις οριακές φάσεις οφσάιντ  στο πρώτο μέρος να …πέφτουν στον κ. Μπετσόγλου.

 

Οι οράνιε δημιουργούν μια μικρή παράδοση θετικών αποτελεσμάτων  απέναντι στους ερυθρόλευκους την τελευταία πενταετία. Στις τελευταίες αναμετρήσεις τους με τους συμπολίτες για το  Πρωτάθλημα (6 αγώνες) και  το Κύπελο (1 αγώνα), μετρούν 6 νίκες και μια ισοπαλία με 18-4 τέρματα.

 

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου 17χρονου αθλητή Παναγιώτη Μπελίκογλου.

 

Μετά τη λήξη του αγώνα, το Δ.Σ του Α.Ο Λουτράκι εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

“Μας προκαλεί απορία η πρωτοβουλία του Σ.Φ Ολυμπιακού να υπάρχει ομάδα περιφρούρησης (Security) εντός του αγωνιστικού χώρου του Θώδειου. Μπορούμε να κατανοήσουμε την παρουσία τους στην έκδοση των εισιτηρίων ή στην κερκίδα όταν υπάρχει διαχωρισμός των φιλάθλων των ομάδων. Αλλά για ποιό διαχωρισμό φιλάθλων μιλάμε? Των Λουτρακιωτών? Αν είναι δυνατόν! Δεν αμφισβητούμε τις –όποιες- καλές προθέσεις μπορεί να  είχαν στο μυαλό τους οι άνθρωποι του Σ.Φ. Ολυμπιακού, πιστεύουμε όμως ότι τέτοιες πρακτικές και πρωτοβουλίες κρύβουν περισσότερους κινδύνους παρά οφέλη  και πρέπει να αποθαρρύνονται από τη Διοργανώτρια αρχή.”

08.02.2014 at 15:00 ΘΩΔΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ Εισιτήρια: 550
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 0 – 1 Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Διαιτητής: Π.Τσαγκαράκης Α Κορινθίας / 20η Αγωνιστική-αγώνας
Σκόρερς
None Δημήτρης Χρυσαφίδης (48)
Αρχική Ενδεκάδα
Καλογερής
Βαραβέρης
Πέρρας
Κορδαλής
Βλάσσης
Παπαδημητρίου
Κριαράς
Μπαστούνης
Μούτσος
Αγγέλου
Θεοδωρόπουλος
Γεράσιμος Μητσόπουλος
Νίκος Χατζηνικολής
Φάνης Τσώκος
Γιάννης Μίχας
Αλέξης Ζερβός
Δημήτρης Μαυρέλης
Σωκράτης Πέτρου
Λευτέρης Σουσούνης
Κώστας Αποστολάκης
Στάθης Δημάκης
Δημήτρης Χρυσαφίδης
Αναπληρωματικοί
Toska
Μαυρέλης
Τζογανάκος
Μπάνος
Παντελέου
Τρανούδης
Παππάς
Ανδρέας Μήτρου
Κώστας Γκαρμίρης
Γιώργος Παππας
Αλέξης Παινέσης
Ηλίας Σπηλιώτης
Σταύρος Τσούμπας
Θανάσης Γιαννακούλης
Αλλαγές
46 Βαραβέρης – Toska
80 Αγγέλου – Μαυρέλης
Θανάσης Γιαννακούλης -> Στάθης Δημάκης (66)
Αλέξης Παινέσης -> Αλέξης Ζερβός (87)
Κώστας Γκαρμίρης -> Γιάννης Μίχας (88)
Κίτρινες Κάρτες
9 Κριαράς
29 Μπαστούνης
30 Βαραβέρης
53 Toska
69 Παπαδημητρίου
75 Κορδαλής
Σωκράτης Πέτρου (3)
Γιάννης Μίχας (22)
Δημήτρης Χρυσαφίδης (51)
Δημήτρης Μαυρέλης (83)
Κώστας Αποστολάκης (85)
Κόκκινες Κάρτες
79 Κορδαλής None.
Πηγή: aoloutraki.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *