24/04/2024

Σύσκεψη πολιτικών αρχηγών με στόχο τη δημιουργία ενός σχεδίου για την επόμενη μέρα

0

Σύσκεψη πολιτικών αρχηγών με στόχο τη δημιουργία ενός σχεδίου για την επόμενη μέρα

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Σύσκεψη πολιτικών αρχηγών με φόντο την επόμενη μέρα

Στο επίκεντρο τα αποτέλεσμα του Eurogroup και οι επόμενες κινήσεις  Στόχος της τρικομματικής κυβέρνησης η στροφή στην Ανάπτυξη

Με το στόχο τη δημιουργία ενός σχεδίου για την επόμενη μέρα, ο πρωθυπουργός συναντά στις 10:00 το πρωί τους κυβερνητικούς εταίρους.

Μία μόλις ημέρα μετά την ιστορική συμφωνία του Eurogroup των Βρυξελλών ο Α. Σαμαράς θέλει να θέσει σε εφαρμογή την υλοποίηση όλων όσων ψηφίσθηκαν.

Στη σύσκεψη του Πρωθυπουργού με τους κ.κ. Βενιζέλο και Κουβέλη αναμένεται να συζητηθούν τα νέα δεδομένα μετά τις αποφάσεις των Βρυξελλών και να επαναπροσδιοριστεί η στρατηγική της τρικομματικής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί ενδέχεται να συζητήσουν και το θέμα του ανασχηματισμού.

Το «στοίχημα» της κυβέρνησης για την επόμενη μέρα είναι η ανάπτυξη, η προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών αλλά και η διαχείριση των κοινωνικών προβλημάτων.

Στις 13:00 το μεσημέρι θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σαμαράς θα εκφράσει την ικανοποίηση του για την απόφαση του Eurogroup και θα θέσει τους επόμενους στόχους της κυβέρνησης. Αναμένεται επίσης να ζητήσει εγρήγορση από όλους τους υπουργούς, προκειμένου να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα και να μπει η χώρα γρήγορα στο δρόμο της Ανάπτυξης.

Χθες, ο Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή τις αποφάσεις του Eurogroup, τόνισε ότι η Ελλάδα κατάφερε να ξανακερδίσει την αξιοπιστία της, κάνοντας παράλληλα λόγο για δικαίωση της στρατηγικής της κυβέρνησης.

Για νέα αφετηρία έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης χαρακτήρισε αποφασιστικό βήμα την απόφαση του Eurogroup για την παραμονή της χώρας μας στο ευρώ.

Στις 11:30 το πρωί ο πρωθυπουργός θα δεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου την υφυπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας κ. Έμιλι Χάμπερ.

Πηγή: newsbomb.gr

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *