20/05/2024

Σωστά κε Παπαγεωργίου αν και συγκεχυμένα, πάντως τον Δήμαρχο τον επαινέσατε

3

Σωστά κε Παπαγεωργίου αν και συγκεχυμένα, πάντως τον Δήμαρχο τον επαινέσατε

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Σωστά κε Παπαγεωργίου αν και συγκεχυμένα, πάντως τον Δήμαρχο τον επαινέσατε και επίσης δεν μπορούμε να πούμε ότι ακούσαμε κάτι το καινούριο, που να δικαιολογεί την πρόθεσή σας να μιλήσετε

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

3 thoughts on “Σωστά κε Παπαγεωργίου αν και συγκεχυμένα, πάντως τον Δήμαρχο τον επαινέσατε

  1. Κατ’ αρχάς να σας ευχαριστήσω για την ευγενική καλοσύνη που είχατε να παρακολουθήσετε και να σχολιάσετε την τοποθέτηση μου στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων.
    Και πράγματι χαίρομαι που συμφωνείται με την άποψη μου ότι ο κ Λογοθέτης μίλησε χθές με πάθος για το νερό Λουτρακίου.
    Όμως μια και θέσατε το ερώτημα αν ήταν χρήσιμα αυτά που είπα κατά τη σύντομη τοποθέτηση μου επιτρέψτε μου να σας πω ότι νομίζω πως είναι άξιον σχολιασμού ότι τέτοια σοβαρά θέματα όπως το νερό μας, ο κ Δήμαρχος δεν μπορεί και δεν πρέπει να τα αφήνει να λιμνάζουν η τουλάχιστον να μην ενεργεί δημόσια άμεσα και καθοριστικά με τη αποφασιστικότητα που επιβάλλουν το ίδιο το ζήτημα. Η κοινή γνώμη γνωρίζετε πολύ καλά ότι διαμορφώνεται από τα αρνητικά σχόλια και συνεπώς η άμεση αντιμετώπιση τέτοιων γεγονότων πρίν πάρουν διαστάσεις είναι εξαιρετικά χρήσιμο να γίνονται άμεσα.
    Ζήτησα ακόμα να διοργανωθεί ημερίδα συνέδριο ή κάτι σχετικό με τη συμμετοχή επιστημόνων ώστε να σταματήσουν άπαξ και δια παντός τα όποια άσχημα σενάρια για το θέμα. Γιατί πολύ φοβάμαι και ειλικρινά εύχομαι να διαψευσθώ ότι το όλο θέμα δεν έχει λήξει καθόλου.
    Ζήτησα επίσης ότι εξηγήσεις όπως θα κάνατε και εσείς αν γνωρίζατε ότι είναι τουλάχιστον παράνομο κάποιος να πληρώνεται από έναν εργοδότη Νομικό Πρόσωπο και ταυτόχρονα να στρέφεται εναντίον αυτού του Νομικού Προσώπου το οποίο του καταβάλλει την αποζημίωση. Και για φανταστείτε ένα λεπτό την αντίφαση. Είναι σαν να θεωρούμε ως φυσιολογικό κάποιος Διευθύνων Σύμβουλος μιας εταιρείας να είναι υποχρεωμένος να αμείβει κάποιον για τις υπηρεσίες του, ακόμα και όταν αυτός στρέφεται με αγωγή εναντίον του.
    Τελειώνοντας ελπίζω να σας επεξήγησα τους λόγους της σύντομης παρέμβασης μου και ίσως να σας έπεισα ότι μπορεί να ασκώ καλόπιστη κριτική στο κ Δήμαρχο, ακόμα και έντονη, αλλά δεν έχω καμιά δυσκολία να αναδείξω ‘το καλό’ όταν έστω και σπάνια αυτό υφίσταται.
    Γιωργος Παπαγεωργίου

  2. Κύριε Παπαγεωργίου είναι καλό που μπήκατε στον κόπο να αποσαφηνίσετε τα λεγόμενά σας στο Δημοτικό Συμβούλιο και είναι χρήσιμα αρκετά από όσα είπατε. Ίσως η πίεση χρόνου κάτω από την οποία σας δόθηκε ο λόγος δεν είχε κάνει κατανοητή ακριβώς την ουσία, αλλά άφηνε μια γενική εικόνα η οποία έγινε πιο σαφής ύστερα από τις διευκρινήσεις σας.

  3. Ειδικός επί παντός επιστητού

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *