28/04/2024

Σφαγή στη Γλυφάδα: Εκτέλεσε τρία άτομα και αυτοκτόνησε

0

Σφαγή στη Γλυφάδα: Εκτέλεσε τρία άτομα και αυτοκτόνησε

Σφαγή σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, όπου έγιναν πυροβολισμοί από ένοπλο με καραμπίνα, σκοτώνοντας  τρία άτομα  ο δράστης αυτοκτόνησε .
Σε πρωτοφανή τραγωδία για τα ελληνικά δεδομένα εξελίχθηκε η υπόθεση ομηρίας που έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας (12/02), μετά από συμβάν με πυροβολισμούς σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα.
Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν έναν νεκρό και δύο τραυματίες, αλλά σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ενημέρωση, οι νεκροί ανέρχονται σε τέσσερις και ανάμεσά τους βρίσκεται και ο δράστης της επίθεσης.
Αστυνομικοί και άνδρες της ΕΚΑΜ εντόπισαν τον ένοπλο νεκρό, με την καραμπίνα δίπλα του, στο υπόγειο του κτιρίου της ναυτιλιακής, η οποία βρίσκεται στην οδό Αρτεμισίου και Φλέμινγκ και στην οποία εισήλθε στις 10:20 π.μ. προκαλώντας τον θάνατο.

Νεκρή είναι η ιδιοκτήτρια της εταιρείας, στο σπίτι της οποίας εργαζόταν ο δράστης, ο γαμπρός της και ένας πρώην καπετάνιος που εργαζόταν ακόμη στην εταιρεία.

Αστυνομικοί και άνδρες της ΕΚΑΜ που εισέβαλαν στα γραφεία της εταιρείας, απεγκλώβισαν δύο γυναίκες, οι οποίες είχαν κλειδωθεί σε μια τουαλέτα. Επίσης, δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο με κρίση πανικού, ενώ το νοσοκομείο είναι σε ετοιμότητα παρά το γεγονός ότι δεν είναι σε εφημερία.

Με εντολή της ΕΛΑΣ αποδεσμεύονται τα ασθενοφόρα από το σημείο καθώς υπάρχουν μόνο νεκροί και όχι τραυματίες.
Τα στοιχεία του δράστη
Ο δράστης ήταν ελληνικής καταγωγής, ηλικίας 70 ετών και εργαζόταν στο σπίτι της ιδιοκτήτριας της ναυτιλιακής, ενώ φέρεται να είχε απολυθεί πρόσφατα.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *