30/04/2024

Συνέντευξη Τύπου Δημάρχου Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων Γιώργου Γκιώνη για τον Δημόπρακτο [Video – Photos]

0

Σε Συνέντευξη Τύπου προέβη σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης προκειμένου να εκθέσει τη δική του οπτική γωνία για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα για τον Δημόπρακτο. Αυτό που ήθελε να ξεκαθαρίσει είναι ότι δεν είχε σκοπό αντιπαράθεσης ούτε και στόχο την προσωπική επίθεση στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κορινθίων Νίκο Σταυρέλη. Θα λέγαμε περισσότερο ότι πρόκειται για μια προσπάθεια αποκατάστασης της εικόνας του ίδιου του Δημάρχου κ Γκιώνη και της εικόνας του Δημάρχου του Δήμου Βέλου Βόχας κ Μανάβη. Με τον ορισμό του  δημοτικού συμβούλου κ. Βασίλη Ταγαρά στην Προεδρία του Δημόπρακτου στην ουσία ο κ Σταυρέλης έθεσε τους άλλους 2 Δημάρχους κάτω από τον δημοτικό σύμβουλο, για τον οποίο μάλιστα πρότεινε αντιμισθία 1300 ευρώ, η οποία δεν είχε συμφωνηθεί μεταξύ Δημάρχων.

Έτσι όπως βλέπουμε να εξελίσσονται τα πράγματα είναι ένα θέμα το  πως και αν θα λειτουργήσει ο Δημόπρακτος, αυτή η εταιρεία που στόχο έχει να διευκολύνει και όχι να διχάσει τους τρεις Δήμους. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι ο κ Γκιώνης θεώρησε ότι τέτοιου είδους θέματα όπως το ποιος θα είναι Πρόεδρος και για το αν θα πρέπει να υπάρχει αντιμισθία και το υψός αυτής, θα πρέπει να συζητιούνται σε επίπεδο Δημάρχων. Οι Δήμαρχοι όταν καλούνται να συνεργαστούν θα πρέπει να βάζουν πάνω από προσωπικές συμπάθειες το όφελος για το καλό της κοινωνίας. Προσπαθώντας να αποδείξει το αυτονόητο τόνισε ότι δεν έχει στόχο να βλάψει τα συμφέρωντα των Κορίνθιων δημοτών, οφείλει ωστόσο να προασπιστεί τα συμφέροντα των δημοτών του Δήμου του οποίου προϊσταται δηλαδή του  Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων.

Το ρεζουμέ είναι ότι οι Δήμαρχοι που καλούνται να συνεργαστούν δεν είναι υποχρεωμένοι να συμφωνούν σε όλα, οφείλουν όμως να συζητούν, να συνεννοούνται  και να βρίσκουν λύσεις. Μάλιστα ο κ Γκιώνης θεώρησε πιθανό να γίνει και μια συνέντευξη τύπου και με τους 3 Δημάρχους. Η φωτογραφία παρακάτω θα μπορούσε να έχει και αυτόν τον συμβολισμό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *