18/04/2024

Συνελήφθη στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών μία 24χρονη από τη Βενεζουέλα για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια

0

Η 24χρονη αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης από χώρες της Λατινικής Αμερικής προς τη χώρας μας.

Συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, μία 24χρονη από την Βενεζουέλα, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας κοκαΐνης.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν την ανωτέρω, η οποία αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενη από το Σάο Πάολο Βραζιλίας μέσω Ντουμπάι.

Συγκεκριμένα, η 24χρονη μετέφερε ποσότητα κοκαΐνης, δια της μεθόδου της καταπόσεως, μέσα σε 100 αυτοσχέδιες συσκευασίες, συνολικού βάρους 965 γραμμαρίων. Στην κατοχή της επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 300 δολαρίων ΗΠΑ και μία συσκευή κινητού τηλεφώνου.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι η 24χρονη αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος, διακίνησης κοκαΐνης από χώρες της Λατινικής Αμερικής προς την χώρα μας και “στρατολογήθηκε” για τέτοιου είδους μεταφορές. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *