17/05/2024

Συνεδρίασε το Δ.Σ του Α.Ο. Λουτράκι – παραίτηση Φάνη Σιτέ

0

Συνεδρίασε το Δ.Σ του Α.Ο. Λουτράκι – παραίτηση Φάνη Σιτέ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

To Δ.Σ της ομάδας συνεδρίασε χθες με πλήθος θεμάτων που αγγίζουν όλα τα τμήματα και τις δραστηριοτήτες του Συλλόγου.

Το κεντρικό θέμα αποτέλεσε η ενημέρωση των μελών  από τον πρόεδρο κ. Καναβό των λεπτομερειών μιας επικείμενης νέας συνεργασίας – επέκτασης της Ακαδημίας της ομάδας.

Η νέα συμφωνία δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, αλλά οι επαφές , οι οποίες έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο  και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις πιθανότατα μετά τη λήξη των αγώνων μπαράζ.

Επίσης,  τέθηκε επί τάπητος ο σχετικός προγραμματισμός για τους αγώνες μπαράζ  του Μαϊου και  μοιράστηκαν οι σχετικές οργανωτικές αρμοδιότητες σε όλα τα μέλη του Συμβουλίου.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, δηλ. αν το επόμενο Σάββατο βρει την ομάδα επίσημα Πρωταθλήτρια,  όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες θα ξεκινήσουν από την επόμενη Δευτέρα.

Μεθαύριο, την  Πέμπτη θα διεξαχθεί η κλήρωση των αγώνων μπαράζ  στα γραφεία της Ε.Π.Ο. Στην κλήρωση θα παραβρεθούν ο κ. Καναβός με τον α’ αντιπρόεδρο κ. Οικονόμου.

Τέλος, ο Φάνης Σιτές δήλωσε την παραίτησή του από μέλος του  Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου λόγω της συμμετοχής του στις τοπικές  αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου.

Πηγή: aoloutraki.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *