27/04/2024

Συναυλία Συμφωνική Βαυαρίας στο Λουτράκι παραλειπόμενα, video, μουσική…

0

Συναυλία Συμφωνική Βαυαρίας στο Λουτράκι παραλειπόμενα, video, μουσική…

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΜικρογραφίαΜια μαγευτική καλοκαιρινή βραδιά κάτω από τα αστέρια έζησαν  όσοι βρέθηκαν χθές στο παραλιακό πάρκο Λουτρακίου.  Η νύχτα γέμισε με νότες που μοίραζαν μελωδικά μουσικοί της Συμφωνικής Ορχήστρας νέων μουσικών από τη Βαυαρία. Ακούσαμε συνθέσεις γνωστών δημιουργών του διεθνούς και του ελληνικού πενταγράμμου. Έργα συνθετών όπως oι Shostacovic, Bizet, Andrew Lloyd Webber, Χατζηδάκις, αλλά και πιο ρυθμικές Big Band συνθέσεις όπου με χορό και χειροκρότημα οι καλλιτέχνες και οι θεατές έγιναν ένα και το διασκέδασαν με την ψυχή τους!!! Ήταν μια από αυτές τις βραδιές καλοκαιριού που αξίζει να τη θυμόμαστε και που σε κάνει να ερωτεύεσαι τη μουσική, τη ζωή, το καλοκαίρι, τη χώρα σου, τον κόσμο όλο που μπορεί να γίνει ένα μέσω της τέχνης.

Πάμε στα πολιτικά – τοπικά. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού κ Γ. Κακούρος, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Προμηθέας” κ Ν.Λόης. Ο ειδικός Σύμβουλος κ Τ. Φουντούκης, ο Αρχιμουσικός Π. Μαυρόπουλος.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι εργαζόμενοι στον “Προμηθέα” ήταν εκεί και παρείχαν κανονικά τις απαραίτητες υπηρεσίες προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συναυλία, αν και απεργούν διαμαρτυρόμενοι για την εργασιακή τους αστάθεια.

Πρέπει να σημειώσουμε επίσης ότι η Συναυλία αυτή δε στοίχησε στον Δήμο  ούτε στον Προμηθέα, ενώ ο Αντιπρόεδρος του Προμηθέα κ Δόσχορης (Τσάνας) παρέθεσε γεύμα σε όλους τους μουσικούς εντελώς δωρεάν. Πολύ σημαντική ήταν η συμβολή του φιλότεχνου κ Ανδρέα Δρέκη που φιλοξενεί τους μουσικούς στην ξεχωριστή ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί στην περιοχή Σελιανίτικα. Ακολουθεί το video

Share this:

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *