19/04/2024

Συνέντευξη τύπου VIDEO Επίσκεψη του Γενικού Διευθυντή Αθλητισμού του Υπουργείου Εσωτερικών και Αθλητισμού του Έσσεν στο Λουτράκι

0

Επίσκεψη του Γενικού Διευθυντή Αθλητισμού του Υπουργείου Εσωτερικών και Αθλητισμού του Έσσεν στο Λουτράκι

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Μικρογραφία

Επίσκεψη του Γενικού Διευθυντή Αθλητισμού του Υπουργείου Εσωτερικών και Αθλητισμού του Έσσεν (TheGeneralDirectorforSportintheMinistryoftheInterior & SportsoftheStateofHessen, Germany) στο Λουτράκι.

Έγινε ξεκάθαρο ότι η επίσκεψη είχε χαρακτήρα διερευνητικό με στόχο τη σύσφιξη των οικονομικών σχέσεων και πιθανότητα μελλοντικής συνεργασίας. Αυτό που οραματίστηκαν τόσο οι οικοδεσπότες όσο και οι φιλοξενούμενοι είναι η τουριστική αξιοποίηση της περιοχής μας  με έμφαση στον αθλητικό τουρισμό και τον τουρισμό τρίτης ηλικίας. Σε θεωρητική βάση ακούστηκε ελπιδοφόρο. Κατά τα άλλα η συνέντευξη τύπου διεξήχθη σε ένα ζεστό κλίμα και καλή  επικοινωνία, δεδομένης της διαφοράς γλώσσας.  Στην μετάφραση από τα Ελληνικά στα Γερμανικά και το αντίστροφο συνετέλεσε ο μεταφραστής – καθηγητής Γερμανικής Γλώσσας Παναγιώτης Γέρου που με αμεσότητα απέδιδε το νόημα των ερωτήσεων των δημοσιογράφων και των απαντήσεων και τοποθετήσεων των προσκεκλημένων.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *