03/05/2024

Έγινε η Συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου, παρουσία του Τύπου και των άσχετων “τύπων” που δεν απομακρύνθηκαν και πολύ καλά έκαναν, είπαμε εξουσία τα ΜΜΕ, αλλά να ξέρουμε και τη θέση μας, αυτή η μέθη της ελευθερίας της έκφρασης καμιά φορά παρασύρει σε ανάρμοστη συμπεριφορά.

Έτσι ξεκίνησε η ….
Κοινωνικοποίηση της Δημοτικής Αρχής.
Τα παιδάκια αποφάσισαν να κάνουν παρέα και με άλλα παιδάκια και να δείξουν στα άλλα παιδάκια, τα κατώτερα, ότι τα θεωρούν σημαντικά και ρωτάνε τη γνώμη τους.
Η παρωδία συνεχίζεται… τώρα η Δημοτική Αρχή θέλει να αποδείξει ότι σκύβει πάνω από τα προβλήματα των δημοτών και αφουγκράζεται τη γνώμη τους, το πιο αστείο δε, είναι ότι σπάνια λαμβάνονται υπόψη οι απόψεις που εκφράζονται ανοιχτά, ενώ πολύ συχνά υιοθετούνται απόψεις που σιγοψιθυρίζονται στο παρασκήνιο.  

Εύστοχες απαντήσεις του Δημάρχου που έντεχνα έφευγε από τα δύσκολα θέματα, χωρίς να φείδεται κολακειών, όπως στην περίπτωση του κου «Νικηφόρου».

Δύσκολες οι εποχές, κρίση και φτώχεια στη χώρα και στο Δήμο, το εμπεδώσαμε, α ναι… και η κατάσταση του Δήμου όχι και στα καλύτερά του.

Παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρον ο τρόπος που ο κος Δήμαρχος προφέρει τη λέξη “ευνομούμενο”, ακόγεται σαν “ευνοούμενο”

Επίσης τους Συνεταίρους τους σεβόμαστε, εκείνοι μας «γράφουν» κι εμείς με τη σειρά μας τους εκδικούμαστε κατηγορώντας τους χωρίς να κατηγορούμε και αγωνιζόμενοι χωρίς να αγωνιζόμαστε εν τέλει.

Κάτι αντίστοιχο και με την υπόθεση του Σουσακίου, όχι των αρχαίων που διαφημίζουμε, αλλά αυτό της αποθήκης, εμείς το διατρανώνουμε το μήνυμα της ανυποταγής, αλλά το άσπλαχνο Υπουργείο για «άγνωστο» λόγο γνωστής συγγένειας δε συναινεί. (ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΟΤΙ Η ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΕΧΕΙ ΣΤEΝΗ ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ  ΤΗ ΣΟΥΛΦΟΥΡ ΕΛΛΑΣ)

Αυτά που πραγματικά θα θέλαμε να ακούσουμε, δεν μας τα είπαν για να μην αποκαλυφθούν κάποια στοιχεία που δεν κάνει, αλλά και από ευγένεια, αχ αυτή η ευγένεια πολύ βολική κάποιες φορές.

Και επίσης κάτι ακόμα το Νερό Λουτρακίου είναι καθαρό, τώρα το πίνουν και στα Συμβούλια πλέον, άρα το δοκιμάζουν και οι ίδιοι, ας αφήσουμε το χρόνο να τρέξει για να ελέγξουμε την εξέλιξη της υγείας τους, λογικά ύστερα από την εξέλιξη της ιστορίας με τη Real News, που όλοι το ξεχνάνε κι όλοι το αναφέρουν, το νερό ΚΑΘΑΡΙΣΕ!

Το Υδροθεραπευτήριο θαυμάσιο πραγματικά έργο, αλλά για κάποιο λόγο αυτό το στολίδι μένει ακόμα χωρίς πινακίδα, μάλλον αναζητείται κάποια εξίσου θαυμάσια

Πάντως σαφώς…. Όλα στο Φως

Ας προσποιηθούμε ως δημότες, ότι πιστεύουμε τις καλές τους προθέσεις.

Όπως το προσποιηθήκαμε ως ΜΜΕ στη Συνέντευξη Τύπου.

Όπως προσποιούμαστε όταν βλέπουμε προσποιητά χαμόγελα.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=xM1sgG2JXMs]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου

  1. Το άρθρο σας πολύ ποιητικό , πολύ ειρωνικό πολύ προσβλητικό πολύ απαξιωτικό .

  2. Σημασία έχει ότι είναι “πολύ”, η μετριότητα είναι το πρόβλημα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *