09/05/2024

Συνέντευξη Τύπου για τους αγώνες “Triathlon 1” [Video]

6

Συνέντευξη Τύπου για τους αγώνες Triathlon 1 Loutraki 2014 loutrakitv.gr Video Δήμαρχος Γ. Γκιώνης, Πρόεδρος Γ. Γερόλυμπος

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Συνέντευξη Τύπου για τους αγώνες  Triathlon 1 Loutraki 2014 loutrakitv.gr Video  Δήμαρχος Γ. Γκιώνης, Πρόεδρος Γ. ΓερόλυμποςΗ Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, με την Υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και του Δήμου Κορινθίων, διοργανώνει το Loutraki ETU Triathlon European Cup & Mediterranean Championship 2014», την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014. Πρόκειται για διεθνή αγώνα τριάθλου (κολύμβηση, ποδηλασία, τρέξιμο) με την ονομασία Triathlon 1, που θα διεξαχθεί στην περιοχή του Λουτρακίου και της Κορίνθου και αποτελεί αγώνα του Πανευρωπαϊκού Κυπέλλου και του Μεσογειακού Πρωταθλήματος,

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, σήμερα το πρωί παραχωρήθηκε ενημερωτική Συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Λουτρακίου.

Το παρόν έδωσαν και πήραν το λόγο ο Πρόεδρος της Ελληνικής και Μεσογειακής Ομοσπονδίας Τριάθλου κ. Γ. Γερόλυμπος  , ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων κ. Γ. Γκιώνης,  ο Αντιδήμαρχος Παιδείας – Πολιτισμού – Αθλητισμού του Δήμου Κορινθίων κ. Στ. Κεφάλας  και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας – Πολιτισμού – Αθλητισμού του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων κ. Τ. Σακελαρίου.

Στις ομιλίες τονίστηκε επανειλημμένως η σπουδαιότητα της διοργάνωσης για την ευρύτερη περιοχή και η αναγκαιότητα συνέχισης της συνεργασίας των όμορων Δήμων Κορινθίων και Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων. Τέλος πέραν των φορέων που φιλοξενούν τη διοργάνωση έγινε αναφορά στους υποστηρικτές, στους χορηγούς και στους official operators που είναι το Sportcamp και το Sport Travel Loutraki.

Ακολουθεί το video της Συνέντευξης Τύπου και περισσότερες λεπτομέρειες για το ” Triathlon 1 ” :

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=0HDRFh8_gX8]

Αναλυτικότερα :

1) Ξεκινά από φέτος πιλοτικά με δύο αγώνες, τον πρώτο στην Avola της Ιταλίας και τον δεύτερο στο Λουτράκι και την Κόρινθο. Για την επόμενη χρονιά ο σχεδιασμός περιλαμβάνει τέσσερις διεθνείς αγώνες σε προορισμούς της Μεσογείου, που έχουν ως σκοπό να προβάλλουν τη μοναδικότητα της πολιτιστικής τους κληρονομιάς.

2) Η διεξαγωγή του αγώνα αυτού στο Δήμο μας, θα αναδείξει το Λουτράκι ως τον ιδανικό αθλοτουριστικό προορισμό παγκοσμίως.

3) Τα οφέλη από την αθλητική εκδήλωση αυτή, δεν περιορίζονται στα αυστηρά πλαίσια της διοργανώτριας αρχής, αλλά μέσω αυτής διαχέονται στους πολίτες και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής του Λουτρακίου και της Κορινθίας.

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

6 thoughts on “Συνέντευξη Τύπου για τους αγώνες “Triathlon 1” [Video]

  1. Μπορεί να συμμετέχει και απλός κόσμος ή μόνο οι αθλητές;

  2. Εντάξει αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. Όμως για να πούμε την αλήθεια και ο προηγούμενος δήμαρχος έκανε δουλειά στις αθλητικές διοργανώσεις όσο μπορούσε το πάλεψε ο Γιάννης ο Κακούρος μόλις ανέλαβε, τώρα αν έτρωγε πόρτα από πάνω αυτό είναι άλλο.

  3. Ta ofeli apo to festival kinimatografou den ta eidame tosa xronia. An kai to triathlo einai etsi zitw pou kaikame

  4. Έπρεπε ν’ αλλάξει ο δήμαρχος για να δούμε πάλι μεγαλεία! Συνεχίστε για το καλό όλων μας και εμείς εδώ είμαστε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *