09/05/2024

Ο Ολιβιέ Σαρκοζί παντρεύτηκε κρυφά την ηθοποιό Μέρι Κέιτ Όλσεν ;

1

Ο Ολιβιέ Σαρκοζί παντρεύτηκε την ηθοποιό Μέρι Κέιτ Όλσεν ;

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ο Ολιβιέ Σαρκοζί παντρεύτηκε την ηθοποιό Μέρι Κέιτ Όλσεν ;Μπορεί ο αδερφός του να είναι πολύ πιο διάσημος ανά τον πλανήτη και ο ίδιος όμως τελευταία απασχολεί τα κουτσομπολίστικα έντυπα λόγω της σχέσης του. Ο 45χρονος Ολιβιέ Σαρκοζί, ετεροθαλής αδερφός του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, φαίνεται ότι αποφάσισε να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, την 28χρονη ηθοποιό και σχεδιάστρια, Μέρι Κέιτ Όλσεν.

Είναι από τα ζευγάρια του πλανήτη των διασήμων που έχει κάνει αίσθηση και συχνά χαρακτηρίζεται «παράδοξο».

Τους χωρίζουν 17 χρόνια, αλλά ακόμη και η διαφορά ύψους δεν έχει μείνει ασχολίαστη. Εκείνος είναι 1,83μ, εκείνη μικροκαμωμένη, μόλις 1,55μ.

Ο 45χρονος τραπεζίτης, Ολιβιέ Σαρκοζί που ζει στις ΗΠΑ (εκ των επικεφαλής στον αμερικανικό επενδυτικό οίκο Carlyle) και χωρισμένος από το 2010 και η ηθοποιός και σχεδιάστρια Μέρι Κέιτ Όλσεν- η οποία έγινε γνωστή κυρίως από την συμμετοχή της με την δίδυμη αδελφή της Άσλεϊ, στη δημοφιλή σειρά της δεκαετίας του ’90 Full House- είναι μαζί από το 2012 και σύμφωνα με δημοσιεύματα, αποφάσισαν να παντρευτούν κρυφά.

Οι παπαράτσι τους ακολούθησαν στη Νέα Υόρκη και τους εντόπισαν σε χαλαρές στιγμές, να απολαμβάνουν τη λιακάδα και σάντουιτς στο πάρκο. Όπως αναφέρει η Daily Mail, την προσοχή τράβηξαν τα χρυσά δαχτυλίδια που φορούσαν αμφότεροι. Η Μέρι Κέιτ φορούσε στο δεξί χέρι το πιο εντυπωσιακό δαχτυλίδι των αρραβώνων 18 καρατίων, το οποίο της χάρισε ο Ολιβιέ τον περασμένο Μάρτιο.

Στο αριστερό, φορούσε το πιο απλό χρυσό κόσμημα που πιστεύεται ότι είναι η βέρα. Πανομοιότυπο και το δαχτυλίδι που για πρώτη φορά εθεάθη να φορά ο Ολιβιέ.

Η Μέρι Κέιτ ήταν ντυμένη με ρούχα που έχει σχεδιάσει η ίδια, αφού υπογράφει τη συλλογή της μάρκας The Row και έχει ανοίξει μπουτίκ με την αδερφή της, στο Μέλροζ Πλέις της Καλιφόρνια. Μάλιστα όπως γράφει η Figaro, αναμένεται σύντομα να είναι πιο πλούσια και από τον Ολιβιέ.

Πηγή: www.ethnos.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Ο Ολιβιέ Σαρκοζί παντρεύτηκε κρυφά την ηθοποιό Μέρι Κέιτ Όλσεν ;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *