20/05/2024

Στην χωματερή του Λουτρακίου καταλήγει καθημερινά ένα μέρος απο τα σκουπίδια του δήμου Τρίπολης ; Υπάρχει ή όχι η χωματερή Λουτρακίου;

9

Στην χωματερή του Λουτρακίου καταλήγει καθημερινά ένα μέρος απο τα σκουπίδια του δήμου Τρίπολης ; Υπάρχει ή όχι η χωματερή Λουτρακίου;

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Δημοσίευμα του moriasnews.gr  υποστηρίζει ότι στην χωματερή του Λουτρακίου καταλήγει καθημερινά ένα μέρος από τα σκουπίδια του δήμου Τρίπολης.

Εκτός ωραρίου λειτουργίας της χωματερής του Λουτρακίου έχουν επισημανθεί φορτηγά συγκεκριμένης Κορινθιακής εταιρείας που μεταφέρουν σκουπίδια απο την Τρίπολη στο Λουτράκι..!

Η μεταφόρτωση γίνεται σε χώρο έξω απο την Κόρινθο..!

Σύμφωνα με τις πηγές μας υπάρχουν και σχετικές φωτογραφίες απο την διακίνηση αυτή…!

Ασφαλώς και προκύπτει τεράστιο θέμα..

Το ερώτημα είναι αν γνωρίζει κάτι ο δήμος Λουτρακίου ή αν γίνεται  εν αγνοία του…!!!!

Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι ο Δήμαρχος Λουτρακίου στο παρελθόν έχει τονίσει πολλάκις ότι δεν μπορεί να γίνει ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη χωματερή Λουτρακίου αφού επίσημα δεν υπάρχει. Τότε αν θυμάστε ειπώθηκαν και στο πρόσωπο της Δημ. Συμβούλου Μ. Πρωτοπαππά τα περί αβάσταχτης ελαφρότητας με την οποία προσέγγισε το ζήτημα….
Θα επανέλθουμε με τις επίσημες θέσεις του Αντιδημάρχου Καθαριότητας

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

9 thoughts on “Στην χωματερή του Λουτρακίου καταλήγει καθημερινά ένα μέρος απο τα σκουπίδια του δήμου Τρίπολης ; Υπάρχει ή όχι η χωματερή Λουτρακίου;

  1. Η ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

  2. Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα μην το φουσκώνετε εκ των ουκ άνευ

  3. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά εγώ αυτό ξέρω και αν ο δήμαρχος και η παρέα του το παίζουν ότι δεν τρέχει τίποτα ας πάνε σε άλλους δήμους να δουν τι γίνεται και να βρουν τις απαντήσεις που πρέπει να δώσουν.Αυτό που κρύβονται και προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο είναι αστείο και ανεπίτρεπτο την εποχή της τεχνολογίας δεν πείθουν κανέναν

  4. ΨΑΞΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ!

  5. Γιατί δεν έχετε δημοσιεύσει το σχόλιο που έκανα? Υπάρχει κάποιος λόγος?

  6. Οι νταλίκες με τις κουκούλες πάνε και έρχονται και όποιος έχει μάτια βλέπει , μόνο η Δημοτική αρχή δεν βλέπει , δεν γνωρίζει τίποτα ,είναι όλα συκοφαντίες .

  7. Ο Γκελντης τι λέει? Δεν θα καλέσει τις κάμερες να κάνει δηλώσεις και να προσπαθήσει να διαψεύσει την πραγματικότητα προκειμένου να καλύψει τα χαλιά του Δημάρχου του και όλης της Δημοτικής αρχής ??

  8. Το θέμα είναι καθαρά τεχνικό, ζητούμε συγνώμη για την αναμονή, απλώς έπρεπε να το εγκρίνουμε χειροκίνητα επειδή θεωρήθηκε spam, αλλά δεν είναι μόνο το δικό σας σχόλιο, αυτό συμβαίνει σε ορισμένες περιπτώσεις αν και προσπαθούμε να το επιλύουμε.

  9. Μην το περνάς για μ@κα τον Γκελντή, ξέρει να φυλάγεται

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *