06/05/2024

Σταυρούλα Λέζου. VIDEO με τη δήλωσή της για τους εμπόρους των Αγ. Θεοδώρων που προκάλεσε αντιδράσεις

11

Σταυρούλα Λέζου,VIDEO με τη δήλωσή της για τους εμπόρους των Αγ. Θεοδώρων που προκάλεσε αντιδράσεις

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Εκτός από τη συγκοινωνία οι έμποροι στην ειδική συνεδρίαση – Απολογισμό  εξέφρασαν τα παράπονά τους για την έλλειψη ενδιαφέροντος από την πλευρά του Δημάρχου που δεν μπήκε στον κόπο να έρθει σε επαφή με τους εμπόρους εν όψει καλοκαιριού και τώρα που το καλοκαίρι τελειώνει είναι αργά.

Πάντως η στάση των ομιλητών προκάλεσε και τη δυσαρέσκεια της κας Σταυρούλας Λέζου η οποία με τις καλύτερες προθέσεις προσπάθησε να υπερασπιστεί την προσπάθεια της παράταξής της, μόνο που επέφερε αντίθετα αποτελέσματα. Πολύ απλά είπε στους εμπόρους να μειώσουν τις τιμές τους αν θέλουν να προσελκύσουν κόσμο επειδή είναι ακριβοί. Αυτό όπως ειπώθηκε δημοσίως είναι φυσικό να προκάλεσε συζητήσεις στους Αγ. Θεοδώρους που δεν έχουν τελειωμό. 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

11 thoughts on “Σταυρούλα Λέζου. VIDEO με τη δήλωσή της για τους εμπόρους των Αγ. Θεοδώρων που προκάλεσε αντιδράσεις

  1. Η ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΥΤΑ Κ ΛΕΖΟΥ

  2. Ακριβώς όπως στο παράδειγμα με την συνέντευξη στον Alpha που μίλησαν οι μαγαζάτορες του Λουτρακίου, υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν λέγονται δημοσίως

  3. Και να σκεφτεί κανείς ότι η κ Λέζου πήρε το λόγο τελευταία, στο τσακ θα ήταν να μην μιλήσει

  4. Αγαπητό tv-tv.tk,
    Λυπάμαι ιδιαίτερα γιατί η κ Λέζου αγνοεί προφανώς την έννοια της λέξης ‘παρελκυστικό’ για αυτό μάλιστα την παραπέμπω στο λεξικό Μπαμπινιώτη όπου φαντάζομαι ότι έκπληκτη θα δει ότι αυτό που είπε για τα Ε9 κλπ ήταν τουλάχιστον επιεικώς άστοχο…
    Επί της ουσίας τώρα.
    Ένα διαφημιστικό φυλλάδιο έχει σκοπό να ενημερώσει αναφέροντας την αλήθεια και τα γεγονότα όπως είναι.
    Τώρα όταν ένα φυλλάδιο θέλει να εμφανίσει τον ‘Προμηθέα’ ως τον χρηματοδότη 32 εκδηλώσεων ενώ η αλήθεια είναι ότι χρηματοδοτεί μόνο 11,
    Όταν ένα φυλλάδιο μας οδηγεί τεχνηέντως στο συμπέρασμα ότι όλες αυτές οι εκδηλώσεις που εμφανίζονται σ αυτό είναι χρηματοδοτούμενες από τον ‘Προμηθέα’,
    και όταν η αλήθεια αποκρύπτεται αφού οι δεν αναγράφεται πουθενά ότι 21 εκδηλώσεις του φυλλαδίου είναι αυτοχρηματοδοτούμενες,
    Τότε ναι, στα χέρια μας σαν Δημότες, κρατάμε προφανώς ένα παρελκυστικό φυλλάδιο και η κ Λέζου πρέπει να προσπαθήσει να αντιληφθεί ότι υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα πολύ σοβαρό για το οποίο στη θέση της θα προτιμούσαμε να ξεχαστεί όσο γίνεται πιο γρήγορα…..
    Τώρα για το άλλο άστοχο… θέμα που έθεσε κατά την ομιλία της, αυτό της ακρίβειας, νομίζω εκτός από άδικο για τον εμπορικό κόσμο είναι και απαράδεκτο ως θέση ενός Δημοτικού Συμβούλου ο οποίος εξελέγη και με τις ψήφους του εμπορικού κόσμου.
    Τώρα βέβαια όταν εκστομίζονται από υπεύθυνα χείλη(?), στη καρδιά του καλοκαιριού, τη στιγμή που ο εμπορικός κόσμος των Αγίων επιχειρεί να βγάλει λίγα από τα σπασμένα όλου του έτους, ότι οι Άγιοι Θεόδωροι είναι ακριβή πόλη, ε τότε έχουμε σοβαρότερο πρόβλημα από το ατόπημα του κ Λόη και του ‘Προμηθέα’.
    Γιατί εδώ πρόκειται περί ουσιαστικής δυσφήμησης της ίδιας πόλης των Αγίων Θεοδώρων από Δημοτικό Σύμβουλου που εκλέγεται από τους Αγίους Θεοδώρους!!!.
    Εντάξει μπορεί η εξουσία να δημιουργεί μιας μορφής αλαζονεία σε ορισμένους Δημοτικούς Συμβούλους, όμως αν η κ Λέζου νομίζει ότι στους Αγίους Θεοδώρους οι τιμές είναι υψηλές, την παρακαλούμε να θυμηθεί…την επόμενη φορά να ψηφίσει να μειωθούν τα δημοτικά τέλη των Αγίων Θεοδώρων, να ανασάνει λίγο ο εμπορικός κόσμος της πόλης και μετά να κάνει παρατηρήσεις περί ακρίβειας….
    Συγνώμη για το ύφος και τον τόνο του κειμένου αλλά καμία φορά χρειάζεται….όταν εκτός όλων των άλλων παραβιάζεται και η λογική….

  5. Είναι σοβαρή η κυρία? οι καταστηματάρχες κυρία μου δεν έχουν δικά τους απορριματοφόρα για να μαζεύουν τα σκουπίδια ,χρόνια αυτό είναι
    υπόθεση του δήμου , όσο για τις τιμές αλήθεια πιστεύετε πως είναι υψηλές? για γίνετε πιο συγκεκριμένη διότι ότι πληρώνεις παίρνεις και στουςα Αγίους υπάρχουν τιμές για όλα τα βαλάντια σε όλα τα είδη όπως και παντού άλλωστε . και τί εννοείτε όταν λέτε ας κρατήσουν τους Αγιοθοδωρήτες πρώτα και μετά τους άλλους !! τι διακρίσεις είναι αυτές μήπως υπάρχουν αλλες τιμές για τους μεν και αλλες για τους δε?
    κυρία μου σε όλες τις αγορές του κόσμου υπάρχει το φτηνό, το ποιοτικό ,το ακριβό και το τσίτικο ο πελάτης έχει τον τελευταίο λόγο ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΑΓΑΘΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΝΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ .

  6. K Παπαγεωργίου διάβασα με προσοχή το σχόλιό σας και δεν μπορώ να συμφωνήσω με το θέμα των εκδηλώσεων. Είναι πολύ απλό αυτό που λέτε κι εσείς ότι “…Ένα διαφημιστικό φυλλάδιο έχει σκοπό να ενημερώσει …” συνεπώς απλώς διαφημίζει τις εκδηλώσεις που μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος. Το που και πως γίνονται, αν τις θεωρούμε επιτυχημένες καλλιτεχνικά ή εισπρακτικά και από που χρηματοδοτούνται είναι δευτερεύον και δεν απασχολεί το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Το κοινό θέλει απλώς να ξέρει που, πότε και τι μπορεί να δει και ίσως και το πόσο θα του στοιχίσει. Είναι ένας τρόπος να σερβίρει κανείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το “προϊόν” που έχει να παρουσιάσει. Αν θέλετε οπωσδήποτε να σχολιάσουμε το φυλλάδιο θα μπορούσαμε να πούμε για την εμφάνισή του και την παρουσία του συγκεκριμένου χορηγού στη συγκεκριμένη θέση του φυλλαδίου.
    Με εκτίμηση
    tvtv

  7. Δεν είπε τίποτα η κ Λέζου για να πέσετε όλοι να την φάτε.Την γνώμη της είπε και για να λέει ότι οι τιμές στους Αγίους είναι ακριβές κάτι θα ξέρει.Το μόνο που ήθελε να πει είναι ότι αντί να κατηγορούν τον δήμο είναι προτιμότερο οι καταστηματάρχες να προσπαθήσουν να κρατήσουν τους πελάτες και να σέβονται και το περιβάλλον οι ίδιοι στο θέμα των σκουπιδιών.Μην το φουσκώνετε τόσο το θέμα υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά ζητήματα να ασχοληθείτε.Όσο για το ατόπημα να πει για τις τιμές μπροστά στον κόσμο να είστε πιο επιεικείς,είναι η πρώτη της φορά που ασχολείται με τα δημοτικά

  8. Αγαπητό tv-tv.tk,
    Συγχωρέστε με αλλά έχω εντελώς διαφορετική άποψη γιατί πιστεύω ότι όλα μα όλα παίζουν ρόλο στην ενημέρωση και ένα σωστό διαφημιστικό φυλλάδιο που έχει σκοπό να ενημερώσει αναφέρει την αλήθεια και τα events όπως ακριβώς είναι.
    Και αναγνωρίζω βέβαια το δικαίωμα σας να μη σας ενδιαφέρει ποιος πληρώνει τι θεωρώντας το ζήτημα δευτερεύον.
    Επιτρέψτε μου όμως να θεωρώ πρωτεύον το ποιος πληρώνει το λογαριασμό, ιδιαίτερα μάλιστα όταν τα χρήματα είναι των δημοτών και όχι του αιρετού διαχειριστή τους, προέδρου σήμερα του ‘Προμηθέα’.
    Αλλά ρωτώ και πάλι καλόπιστα. Δεν είναι παρελκυστικό να δείχνει κάποιος ως δικά του, έργα, που πληρώνει κάποιος άλλος?
    Αλλά αλήθεια πια είναι κατά τη γνώμη σας η κόκκινη γραμμή μεταξύ της ψεύδους διαφημιστικής καταχώρησης και της αληθινής?
    Δεν είναι η αίσθηση και η εντύπωση που αποκομίζει ο αναγνώστης?
    Εγώ λοιπόν όταν διάβασα το φυλλάδιο απεκόμισα την εντύπωση ότι στον ‘Προμηθέα’ οι άνθρωποι είναι ημίθεοι… αφού κατάφεραν με ελάχιστα χρήματα να κάνουν 32 εκδηλώσεις ….
    Όμως δεν είναι έτσι η αλήθεια και βεβαίως συμφωνώ ότι ‘είναι ένας τρόπος να σερβίρει κανείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το “προϊόν” που έχει να παρουσιάσει’ υπό την προϋπόθεση όμως να μην οδηγεί εκ προθέσεως τον αναγνώστη σε λάθος συμπεράσματα.

  9. Η κυρία Λέζου θα ήταν καλό να ασχοληθεί περισσότερο με ότι αφορά τους Αγίους Θεοδώρους και να προσπαθεί να αναδείξει την περιοχή τον εμπορικό κόσμο του και τους δημότες , γιατί αν δεν κάνω λάθος γιαυτο ζήτησε την ψήφο η μήπως για την προσωπική της προβολή και την φιλοδοξία της ; . Που ήταν όταν μοίρασαν τα διαφημιστικά για το ραλλυ ακρόπολης ; το είδε ότι η περιοχή μας δεν αναφερόταν πουθενά ; είχαμε τόσο κόσμο που ήθελε να βρει μαγαζιά να εξυπηρετηθεί !!!!!!!! που ήταν ο δήμος και η κυρία Λέζου ; είχαμε τον αγώνα της ΛΕΜΑΘ με σχεδόν 200 συμμέτοχες και τον διπλάσιο κόσμο !!!!!! που ήταν ο δήμος και η κυρία Λέζου ; ήρθαν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις και πάλι ένα τεράστιο κενό με έναν δήμο να προωθεί τα συμφέροντα μόνο του Λουτρακίου το ΣΠΑ και το ΚΑΖΙΝΟ !!!!!!! που ήταν η κυρία Λέζου ; τους καλέσαμε να τους πούμε προτάσεις για να αναβαθμίσουμε την περιοχή μας όσο μπορούμε και είναι δυνατόν ( 5 επιστολές ) φωνή βοώντος εν τι ερήμο !!!!!!!!!!!!!!!! τελικά η κυρία Λέζου είναι μια από αυτούς που σηκώνει το χεράκι και λέει ναι σε ότι θέλει ο κύριος δήμαρχος. Καιρός να κάνει και κάτι ξεκινώντας με ένα συγγνώμη στον εμπορικό κόσμο για την δυσφήμηση που του κάνει . όσο για αυτό που μας είπατε κυρία Λέζου εμείς θα κρατήσουμε τον κόσμο εδώ και θα κάνουμε ότι μπορούμε γιατί εσείς από ότι μας είπατε δεν θεωρείτε τον εαυτό σας αγιοθοδωρίτισα .

  10. καλο!!!!!!!!!!!!ειναι η πρωτη φορα που το παιδι μιλησε………..

  11. αν ψωνιζε στους Αγίους κάτι θα ήξερε .!!! και αν είναι η πρώτη της φορα που ασχολείται με τα κοινά δεν την καθυστά λιγότερο υπεύθυνη για τις δηλώσεις όταν μάλιστα αυτές γίνονται δημόσια είναι αναληθείς και πλήτουν τις επιχειρήσεις των Αγίων. καλύτερα να παρακολουθεί και να προασπίζει την πρόοδο του τόπου της και όχι να βάζει ταφόπλακες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *