03/05/2024

Σκληρά λόγια κατά Άδωνι

1

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Αδωνι Γεωργιάδη ξέσπασε μετά τις βολές που εξαπέλυσε ο προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ, από το βήμα της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος του, κατά του υπουργού Υγείας ότι στον ελεύθερο χρόνο του κάνει πωλήσεις βιβλίων.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε πως ο Αδωνις Γεωργιάδης κάνει τηλεοπτικές εκπομπές κρυφά για να πουλήσει βιβλία και τόνισε:

«Μιλάμε λοιπόν για πολύ σοβαρά ζητήματα, δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται με ύφος χιλίων καρδιναλίων και με αστεϊσμούς από ανθρώπους που τον ελεύθερό τους χρόνο πηγαίνουν κρυφά στα στούντιο τα τηλεοπτικά για να κάνουν γυρίσματα τηλεπωλήσεων βιβλίων τα οποία τα παρουσιάζουν σε κανάλια με το “Ε” δήθεν ότι είναι επανάληψη, ενώ έχουν υπουργικούς θώκους».

Ο υπουργός Υγείας έδωσε συνέντευξη Τύπου για να απαντήσει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήρισε το επίπεδο χαμηλό, ενώ έκανε λόγο για εμπάθεια προς το πρόσωπό του.

«Εάν ο κ. Τσίπρας είχε δουλέψει όπως εγώ στη ζωή μου θα γνώριζε πάρα πολύ καλά ότι και να ήθελα να κάνω αυτό που λέει οι βιολογικές μου αντοχές δεν θα μου το επέτρεπαν. Όσοι είναι εδώ στο υπουργείο και ελευθέρως μπορείτε να ρωτήσετε όποιον υπάλληλο θέλετε, θα σας διαβεβαιώσουν ότι είμαι στο υπουργείο αυτό από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ειλικρινά θλίβομαι με την κατάντια του κ. Τσίπρα. Όμως για να καταλάβει πόσο λάθος έκανε και πόσο με αδίκεισαι του προτείνω το εξής: Να πάει αυτός μια μέρα να κάνει μια εκπομπή στο να πουλάει βιβλία. Να δει πόσο κοπιαστικό είναι, να βγάλει τα πρώτα λεφτά με ιδρώτα στη ζωή του και να αντιληφθεί ότι αυτό που είπε απλά δεν γίνεται», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Κόντρα όμως ξέσπασε και μεταξύ του υπουργού Υγείας και του προέδρου των Νοσοκομειακών Γιατρών, Δημήτρη Βαρνάβα, ο οποίος είπε πως φυσικός χώρος του κ. Γεωργιάδη είναι η Χρυσή Αυγή και τόνισε:

«Ο φυσικός του χώρος ήταν η Χρυσή Αυγή. Ο ιδεολογικός του καθοδηγητής ο κ. Πλεύρης, ήταν κοινός ιδεολογικός καθοδηγητής με τον κ. Μιχαλολιάκο. Οι πρακτικές του κ. Γεωργιάδη είναι πανομοιότυπες με τις πρακτικές του κ. Κασιδιάρη».

Απαντώντας ο Άδωνις Γεωργιάδης, είπε ότι ο Δημήτρης Βαρνάβας δεν είναι κύριος και πρόσθεσε:

«Είναι ο εκλεγμένος εκπρόσωπος των γιατρών. Τον θεσμικό του ρόλο σέβομαι, αυτός προφανώς δεν μπορεί να σεβαστεί τον δικό μου ρόλο, είναι και η διαφορά του κυρίου και του μη κυρίου. Επειδή τώρα είμαι υπουργός Υγείας και ο κ. Βαρνάβας πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών πιστεύω ότι ο φυσικός χώρος επιλύσεως των διαφορών μας δεν είναι τα δικαστήρια και γι’ αυτό συγκρατούμαι μετα πολύ μεγάλου κόπου η αλήθεια είναι, αλλά συγκρατούμαι».

Πηγή: Mega

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Σκληρά λόγια κατά Άδωνι

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *