19/04/2024

Σε 2 μήνες θλιβερή επέτειος για τον Δήμο Λουτρακίου και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος δεν έχει να πει κάτι

5

Σε 2 μήνες θλιβερή επέτειος για τον Δήμο Λουτρακίου και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος δεν έχει να πει κάτι

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Τοποθετήθηκαν όλοι  οι Αντιδήμαρχοι πλην ενός.

Ο κ Γ. Δέδες δεν είχε κάτι να μας πει στην ειδική συνεδρίαση για τον απολογισμό των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής. Δεν πειράζει αφού θέματα που τον αφορούσαν τα εξάντλησε η αντιπολίτευση, αυτά που είπε η αντιπολίτευση για τον μη φωτισμό της πόλης , τη δυσκολία να αλλάξει μια λάμπα, την κατάσταση στους Αγ. Θεοδώρους, την ελλειπή διαφήμιση του Δήμου και άλλα της αρμοδιότητάς του. Οπότε κι εμείς θα θυμόμαστε τις θέσεις της αντιπολίτευσης.

Δεν ξέρουμε γιατί δεν πήρε τον λόγο. Αναγνώριζε ότι δεν είχε να παρουσιάσει κάτι ή αντίθετα προτίμησε να σιωπήσει για κάτι.

Αν μη τι άλλο θα μπορούσε να τοποθετηθεί για την απόλυτη συσκότιση της εισόδου του Λουτρακίου. Η θλιβερή επέτειος είναι σε 2 μήνες.
Σε 2 μήνες θα κάνουμε τον χρόνο από τότε που χάσαμε τα φώτα στην είσοδο της πόλης να μοιράσουμε και κόλλυβα; Α..! Κρίμα, δεν μπορούμε δεν έχουμε χρήματα.
Θα πρότεινα να κάνουμε έρανο, αν δεν καταφέρουμε να μαζέψουμε χρήματα για τα καλώδια, τουλάχιστον θα μας φτάσουν για το μνημόσυνο.

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “Σε 2 μήνες θλιβερή επέτειος για τον Δήμο Λουτρακίου και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος δεν έχει να πει κάτι

  1. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο Γ.ΔΕΔΕΣ?ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ..

  2. Για τον τουρισμό να ρωτήσετε τον LTO. Αν είναι δυνατόν να περιμένετε από τον κ Δέδε !

  3. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΑΝΟ ΔΙΝΩ 30 ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ

  4. Στα καθήκοντα του κου Δεδε είναι και ο τουρισμός. Επίσημα η πόλη μας δεν εχει αναθέσει στον LTO τίποτα. Απλά τον στηρίζει! Και βέβαια ούτε ο ίδιος ο Δήμαρχος δεν εχει αντιληφθεί προφανώς το ρόλο του ως μελος του ΔΣ του LTO. Αλλιώς δε θα εξέδιδε τις ανακοινώσεις που αναφέρουν οτι “συναντήθηκε με το ΔΣ του LTO”. ………

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *