20/04/2024

Σε σαρανταοχτάωρη πανελλαδική απεργία στον δημόσιο τομέα για σήμερα Τετάρτη, και την Πέμπτη, προχωρά η ΑΔΕΔΥ

1

«Παραλύει» ο δημόσιος τομέας σήμερα και αύριο

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

«Παραλύει» ο δημόσιος τομέας σήμερα και αύριοΣε σαρανταοκτάωρη πανελλαδική απεργία στον δημόσιο τομέα για σήμερα Τετάρτη, και την Πέμπτη, προχωρά η ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας σε ενδεχόμενες απολύσεις στο δημόσιο, στο καθεστώς της διαθεσιμότητας, σε ενδεχόμενη απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και στη μείωση των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών.

Στα πλαίσια της κινητοποίησης έχουν προγραμματισθεί συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα, ησυγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.00 το πρωί και στη Θεσσαλονίκη, στο ‘Αγαλμα του Βενιζέλου την ίδια ώρα.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν σήμερα και αύριο, 19 και 20 Μαρτίου, τα δημόσια νοσοκομεία, καθώς γιατροί και εργαζόμενοι συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ.

Την Πέμπτη θα γίνει συλλαλητήριο στην Αθήνα, στην Πλατεία Κλαυθμώνος στη μία μετά το μεσημέρι, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία έξω από τη Βουλή.

Πηγή: Star.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Σε σαρανταοχτάωρη πανελλαδική απεργία στον δημόσιο τομέα για σήμερα Τετάρτη, και την Πέμπτη, προχωρά η ΑΔΕΔΥ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *