13/05/2024

Πωλείται το Audi της Πριγκίπισσας Νταϊάνα

0

Πωλείται το Audi της Πριγκίπισσας Νταϊάνα

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το
Το Audi Quattro Convertible της πριγκίπισσας της Ουαλίας Νταϊάνα πρόκειται να πωληθεί σε δημοπρασία, στις 29 Ιουνίου.

Το ιστορικό cabrio Αudi μοντέλο του 1994 χρώματος πρασίνου που ανήκε κάποτε στην Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας θα είναι μία από τις «παρτίδες αστέρι» στην δημοπρασία που θα γίνει στο παλάτι του Blenheim,στις 29 Ιουνίου.
Το τετρακίνητο Audi με κινητήρα 2,3 λίτρων ήταν το οικογενειακό αυτοκίνητο του πριγκιπικού ζεύγους Καρόλου και Νταϊάνα,που έχει φωτογραφηθεί με την ίδια να οδηγεί πηγαίνοντας τους 2 γιους της Γουίλιαμ και Χάρι στο σχολείο.

Το ηλικίας 20 χρονών όχημα λέγεται πως είναι σε άριστη κατάσταση παρά την ηλικία του και έχει συμπληρώσει μόλις 33.800 χιλιόμετρα.

Μέχρι την δημοπρασία το αυτοκίνητο θα βρίσκεται ως εκθεσιακό κομμάτι στο ξενοδοχείο “Grange St. Paul” του κεντρικού Λονδίνου.

Ο Κρίς Ρούτλετζ, διευθύνων σύμβουλος της Coys, που διοργανώνει τη δημοπρασία στο παλάτι του Blenheim,δήλωσε: «Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία κάποιος να αποκτήσει όχι απλά ένα ποιοτικό όχημα αλλά ένα κομμάτι της βασιλικής ιστορίας.»

«Έχουμε βάλει μια ενδεικτική τιμή για το αυτοκίνητο μεταξύ £ 20.000 και £ 25.000 ( 30.000€ με 40.000€ )αλλά δεν έχουμε ιδέα για το που θα φτάσει τελικά η τιμή»

«Αν και δεν είχε κυκλοφορήσει επίσημα η είδηση ότι το αυτοκίνητο ήταν προς πώληση μέχρι τώρα, υπήρξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ήδη από όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα από την Αμερική»

Πηγή: skai.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *