04/05/2024

Πρόταση του Δημ. Συμβούλου Σωτήρη Κουφογιάννη για τον διάδρομο στους Αγ. Θεοδώρους

0

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση του νεοεκλεγέντος Δημοτικού Συμβούλου Σωτήρη Κουφογιάννη για τον ξύλινο διάδρομο στους Αγίους Θεοδώρους, που διατύπωσε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, αξίζει τον κόπο να εξεταστεί και ιδανικα να εφαρμοστεί εφόσον δεν υπάρχει κόλλημα τεχνικής ή νομικής φύσης:

«Πρόσφατα είδαμε στα social media ανάρτηση για την συντήρηση του ξύλινου διαδρόμου που ενώνει τον παραλιακό πεζόδρομο με το αλσύλλιο «Πευκάκια» στους Αγίους Θεοδώρους.
Σαφώς και αποτελεί μια ευχάριστη είδηση αλλά καλό θα ήταν να γίνουν και περαιτέρω ενέργειες με σκοπό πάντοτε την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.
Αρχικά προτείνω τον φωτισμό του ξύλινου διαδρόμου διότι υπάρχει επικινδυνότητα για τους πεζούς λόγω της συσκότισης στο συγκεκριμένο σημείο κατά τις βραδινές ώρες (…κάπου διάβασα για τοποθέτηση φωτοβολταϊκών φωτιστικών που αποτελεί μια πολύ καλή ιδέα προς συζήτηση) .
Επιπλέον , εφόσον είναι εφικτό, να πραγματοποιηθεί διαπλάτυνση για ποδηλατόδρομο λόγω της διέλευσης δικύκλων (ποδηλάτων, ηλεκτρικών πατινιών κτλ) ή να προστεθεί κάποια πινακίδα σήμανσης για το κοινό που θέλει να απολαύσει με ξεγνοιασιά τον περίπατο του στην παραλία των Αγιών θεοδώρων !»

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *