Προς Loutrakious. Φίλοι συνάδελφοι Βloggers με το συστατικό Loutraki στο domain σας! Βρείτε στο κείμενο που ακολουθεί το σημείο που αφορά τον καθένα από Εσάς.

2

Προς Loutrakious φίλοι συνάδελφοι Βloggers με το συστατικό Loutraki στο domain σας! Βρείτε στο κείμενο που ακολουθεί το σημείο που αφορά τον καθένα από Εσάς.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

                                                                                                                                                                 Προς Loutrakious

Φίλοι συνάδελφοι Βloggers με το συστατικό Loutraki στο domain σας!  Μπορείτε να βρείτε στο κείμενο που ακολουθεί το σημείο που αφορά τον καθένα από Εσάς.
Όταν θα έχουμε λίγο χρόνο, θα ήταν καλό να αναλογιστούμε κατά πόσο είναι όμορφο να “δανειζόμαστε” τα θέματα των άλλων χωρίς να αναφέρουμε την πηγή, έστω σε τοπικό επίπεδο και χωρίς να την ελέγχουμε.
Είναι αυτό που λέγεται κοινώς ράδιο αρβύλα και φοριέται πολύ τώρα τελευταία, μόνο που τα υποδήματα πρέπει να προσαρμόζονται στο σωστό μέγεθος για να μη φαίνονται παράταιρα όπως το ύφος των κειμένων διατυπωμένων με έναν συγκεκριμένο τρόπο έκφρασης.
Δεν πειράζει, δε ζούμε για την πρωτιά και δεν είναι η πρώτη φορά που το ζούμε…

Επίσης όποιος ξέρει ας μας εξηγήσει πως γίνεται σύμφωνα με άλλο blog να ” …Συνεδρίασε εκτάκτως χθες το Δ.Σ. Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων με μοναδικό θέμα τη σύσταση του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου του Δήμου…”
ενώ αυτό συνέβη το πρωί της ημέρας που δημοσιεύτηκε το θέμα. Ο κος Πρόεδρος (του ΠΡΟΜΗΘΕΑ) “πουλάει” σα ζεστό ψωμί, και καλά εμείς τον ρωτήσαμε για θέματα της αρμοδιότητάς του.

Να μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε το Γραφείο Τύπου για την αμεσότατη ανταπόκριση, έτσι κι αλλιώς το www.tv-tv.tk ενημέρωσε πρώτο τους αναγνώστες για τη σύσταση του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου
παρά τις αντίξοες συνθήκες στις οποίες δεν αναφερθήκαμε, το έκανε εκτενώς ένας άλλος συνάδελφος.

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Προς Loutrakious. Φίλοι συνάδελφοι Βloggers με το συστατικό Loutraki στο domain σας! Βρείτε στο κείμενο που ακολουθεί το σημείο που αφορά τον καθένα από Εσάς.

  1. Δεν πειράζει, δε ζούμε για την πρωτιά και δεν είναι η πρώτη φορά που το ζούμε…

    Αμ πειράζει από ότι βλέπω, ειδάλλως δεν θα το έβαζες.. όσο για τα links εφόσον έχει βίντεο που γράφει από που είναι, δεν είναι αναγκαίο να γράφει και την προέλευση γιατί είναι αυτονόητο.
    Αν δεν θέλετε να σας αντιγράφουν, κλειδώστε τις αναρτήσεις με non copy κωδικό, ειδάλλως είναι φαιδρό. Άλλοι έχουν blog 1,5 χρόνο και άλλοι περισσότερο και δεν έχουν ενοχληθεί τόσο, ούτε γράφουν προς Λουτρακίους. Μια υπενθύμιση στο ποστάρισμα αυτού που το έκανε με ένα σχόλιο είναι αρκετή.

    Αλλά είπαμε….δώσε δημοσιότητα και εξουσία για να δεις το ποιόν….

  2. Ενα ΕΝΑΥΣΜΑ ηταν και αφορμη μεταξυ αλλων το γεγονος οτι blogs με θεματογραφια ειδησεις απο Λουτρακι και απο Κορινθο αντεγραψαν μια αναρτηση απο ΑΛΛΟ blog που εγραφε λαθος την ειδηση (το οποιο και τη διορθωσε κατοπιν τουτου, ενω καποιοι που το αντεγραψαν οχι, ψαξτε το αν δε βαριεστε).
    Αυτο που εκανε ενδιαφερουσα την περιπτωση ηταν η ομοιοτητα των ονοματων των blogs.
    Εκτος απ’ το ποιον φαινεται και η αισθηση χιουμορ που εχει ο καθενας.
    Ναι ηταν τοσο σημαντικο το θεμα που θα σφαχτουμε ποιος το εβγαλε;!
    Τροφη για σκεψη και αστεϊσμο ηταν η συγκεκριμενη αναρτηση τιποτα περισσοτερο και ηλπιζα οτι θα το βλεπατε…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *