26/04/2024

Πριν από λίγο πυροβολισμοί με 5 νεκρούς στο αεροδρόμιο της Φλόριντα [Photos]

0

Πέντε νεκροί και οκτώ τραυματίες, ο απολογισμός της επίθεσης στο αεροδρόμιο Fort Lauderdale των ΗΠΑ. Εκκενώνεται το αεροδρόμιο, υπό κράτηση ο δράστης

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί της Παρασκευής (τοπική ώρα) σε αεροδρόμιο της Φλόριντα στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν πέντε άνθρωποι και να τραυματιστούν οκτώ ακόμη. Ένας άνδρας, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, άνοιξε πυρ στο χώρο παραλαβής αποσκευών του αεροδρομίου Fort Lauderdale-Hollywood International Airport, στο δεύτερο κτίριο (Terminal 2). O δράστης βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας.

Δεκάδες είναι οι αναφορές μαρτύρων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου περιγράφεται η ένταση και η αγωνία όσων βρίσκονται στο αεροδρόμιο.

“Δεν έχουμε καμιά ένδειξη πως ο δράστης είχε κάποιο συνεργό. Βρίσκεται υπό κράτηση και ερευνάμε την υπόθεση” ανέφερε η επικεφαλής του τμήματος Broward Sherriff που αναζητούν το κίνητρο του μακελάρη.

Ολόκληρα τμήματα του αεροδρομίου έχουν εκκενωθεί, ενώ ακόμη και οι επιβάτες που είχαν επιβιβαστεί σε αεροσκάφη, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το αεροδρόμιο.  O πρώην εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Ari Fleisher μετέδιδε νωρίτερα από το αεροδρόμιο: “Είμαι στο Fort Lauderdale. Έπεσαν πυροβολισμοί. Όλοι τρέχουν”.

Το Russia Today σχολιάζει πως αναφέρθηκαν τρία περιστατικά “κόκκινου”, πέντε “μαύρου” και ένα “κίτρινου” συναγερμού, που όπως εξηγεί αναφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση, νεκρούς και σταθερή κατάσταση της υγείας των ατόμων που δέχτηκαν τα πυρά.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *