Πραγματοποιήθηκε η Λαϊκή Συνέλευση σήμερα το πρωί με θέμα την μη εγκατάσταση της αποθήκης χημικών στο Σουσάκι. Αξιέπαινος, αλλά μάλλον ανώφελος ο αγώνας

3

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GD19Qsp-3uE]
Νέο ξεκίνημα ίδιοι αγώνες!
Πραγματοποιήθηκε η Λαϊκή Συνέλευση σήμερα το πρωί με θέμα το ίδιο φλέγον ζήτημα της εγκατάστασης της αποθήκης χημικών στο Σουσάκι.
Το ευχάριστο του θέματος ήταν ότι δόθηκε το παρόν από τους εκπροσώπους σχεδόν όλων των παρατάξεων. Οι κκ Κ.Λογοθέτης, Δ. Δέδες, Σ. Νικολάου, Α. Ψυχογιός, Χ. Ψυχογιός, Π. Σπανός, Γ. Γκιώνης, Σ. Πέρας, Σ. Ράτης, Π. Παύλου, Δ. Στάμου,ο ειδικός σύμβουλος Τ. Φουντούκης, όπως και ο παραπλήσιος του Δημάρχου,  ήταν ανάμεσα σε εκείνους που απέδειξαν με την παρουσία τους ότι εναντιώνονται στην ειλημμένη απόφαση. Εθεάθησαν και πρόσωπα που δεν είχαν συμπαραταχθεί, τουλάχιστον φανερά, στον αγώνα κατά της εγκατάστασης της Sousaki Logistics.
Η παρουσία περίπου 180 πολιτών, δημοτών του Δήμου στην συντριπτική πλειοψηφία τους κατοίκων Αγ. Θεοδώρων απέδειξε ότι ή οι Λουτρακιώτες είχαν κάτι καλύτερο να κάνουν το πρωί της Κυριακής ή πέρασαν καλά το βράδυ του Σαββάτου ή δε συγκινήθηκαν από την αφίσα, χαρούμενου ροζ – βυσσινί χρώματος, που ενημέρωνε για τη Λαϊκή Συνέλευση. Επικοινωνιακά δε θα λέγαμε ότι το χρώμα της αφίσας βοηθούσε την προώθηση του θέματος, ίσως βοηθούσε στην προώθηση κάποιας ιδεολογίας παραταξιακής, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Εδώ βέβαια πρέπει να σημειώσουμε με κάποια δόση κυνικότητας ότι παρά τη συγκινητική επιμονή των πεπεισμένων για το δίκιο τους αρχόντων και δημοτών, το αποτέλεσμα μοιάζει δύσκολο να ανατραπεί. Είναι σαν να παλεύουν με τους ανεμόμυλους, αξιέπαινο, αλλά μάλλον ανώφελο.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

3 thoughts on “Πραγματοποιήθηκε η Λαϊκή Συνέλευση σήμερα το πρωί με θέμα την μη εγκατάσταση της αποθήκης χημικών στο Σουσάκι. Αξιέπαινος, αλλά μάλλον ανώφελος ο αγώνας

  1. Τι θα πει ανώφελο; Τι είναι αυτά που γράφετε; Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε; Να κάτσουμε με τα χέρια σταυρωμένα να περιμένουμε να μας φέρουν τα χημικά; Εσείς που σκέφτεστε ετσι φταίτε για την κατάσταση που φτάσαμε σήμερα.

  2. Αιτήσεις που υπάρχουν να κάνω μία για τον γιο μου;

  3. NAI TO DOULEMA PAEI SYNEFO TO PAIZOUN OTI DH8EN AGWNIZONTAI ALLA AVTA EINAI MILHMENA PRAGMATA AVRIO 8A MAS POUN 8ELAME POLY NA TO EMPODISOUME ALLA DEN MPORESAME LOGW ANWTERAS BIAS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *