25/04/2024

Πολυμήχανοι Έλληνες εφηύραν το πιο λιγωτικό Milkshake – το Tella Ball Milkshake! [photos]

0
 Το Tella Ball Milkshake ήρθε στον κόσμο μας στις 28 Ιουλίου και έχει ήδη προκαλέσει παραλήρημα στο διαδίκτυο. Οι διάνοιες που το σκέφτηκαν είναι δύο Έλληνες…στην Αυστραλία .

image

Ο Άκης Ντάικος και ο Συμεών Καπάτος είναι ιδιοκτήτες μιας μικρής καφετέριας στο Σύδνεϋ. Τα δύο δημοφιλέστερα προϊόντα στο Foodcraft Espresso and Bakery είναι το milkshake με γεύση nutella (Nutella Shake) και το ντόνατς με γέμιση nutella (Tella Ball). Αυτό δηλαδή μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ο Άκης και ο Συμεών αποφάσισαν να ενώσουν τις δύο δυνάμεις του καταστήματος και να φτιάξουν μια υπερδύναμη. Έκτοτε το Tella Ball Milkshake έσπασε κάθε δυνατό ρεκόρ. Μέσα σε δύο μόνο μέρες πουλήθηκαν 1450 milkshakes, σχηματίστηκαν ουρές 45 λεπτών και η είδηση του Tella Ball Milkshake ταξίδεψε από την Αμερική και τον Καναδά μέχρι τη Σκοτία.

image

Είπαμε ότι η κορυφή αυτού του αριστουργήματος είναι ένα ντόνατ. Αλλά δεν πρόκειται για συνηθισμένο ντόνατ. Αφού ψηθεί η φρέσκια ζύμη, η ρευστή nutella εγχέεται στο εσωτερικό του, δημιουργώντας μια αχνιστή παραφουσκωμένη μπάλα με πραλίνα φουντουκιού. Στη συνέχεια η λιχουδιά τοποθετείται στρατηγικά στο χείλος του δοχείου με το milkshake και στερεώνεται με ένα καλαμάκι που διαπερνά το κέντρο του ντόνατ. Μάντεψε τι γίνεται όταν ρουφάς την πρώτη γουλιά…

image

Εννοείται πως αυτή η βόμβα σοκολάτας δεν είναι καθόλου αθώα. Έχει περίπου 700 θερμίδες και κοστίζει $10. Επίσης είναι διαθέσιμο μόνο κατόπιν παραγγελίας.

Αυτά τα αναφέρω για να σας παρηγορήσω που όλο το βράδυ θα βλέπετε όνειρα με αφράτα ντόνατ να τσαλαβουτούν σε παγωμένο milkshake και το πρωί θα πάρετε τους δρόμους προς εύρεση ντόνατ με γέμιση σοκολάτας. Το ξέρω. Το ίδιο έπαθα κι εγώ.

image

image

image

image

image

image

Πηγή: athensvoice.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *