05/05/2024

Πολίτης επέλεξε το «πράσινο» τιμολόγιο επειδή είναι Παναθηναϊκός!

0

Ένας πολίτης αποφάσισε να εκφράσει το πάθος του για την αγαπημένη του ομάδα, τον Παναθηναϊκό, με έναν αναπάντεχο τρόπο: επιλέγοντας το πράσινο χρώμα στο τιμολόγιο του ρεύματος. Παρότι οι περισσότεροι πολίτες είχαν επιλέξει το ίδιο χρώμα για λόγους συμφέροντος, αυτός ξεχώρισε, αφού η επιλογή του βασίστηκε αποκλειστικά στον αθλητικό πατριωτισμό.

Σύμφωνα με αναφορές του Star, ο συγκεκριμένος πολίτης επέλεξε έναν ανορθόδοξο τρόπο για να καθορίσει το χρώμα του τιμολογίου του ρεύματος, αγνοώντας τα οικονομικά κριτήρια και επιλέγοντας αποκλειστικά βάσει της αγάπης του για την αγαπημένη του ομάδα.

Την Τρίτη, η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας ανακοίνωσε τις τιμές του “πράσινου” τιμολογίου ανά πάροχο για τον μήνα Ιανουάριο. Παρόλα αυτά, ο εν λόγω πολίτης, που μίλησε στην κάμερα του Star, δεν ήταν πεισμένος από τα παρουσιαζόμενα κοστολόγια. Αποφάσισε, ωστόσο, να ακολουθήσει το συναίσθημά του, καθώς ανακοίνωσε ότι επέλεξε το “πράσινο” τιμολόγιο ρεύματος εξαιτίας του πάθους του για τον Παναθηναϊκό.

Αυτή η ανορθόδοξη επιλογή αποδεικνύει πώς η αγάπη για την αθλητική ομάδα μπορεί να επηρεάσει ακόμη και τις καθημερινές αποφάσεις, ξεπερνώντας τα συνηθισμένα κριτήρια επιλογής. Ένας πολίτης, με τον τρόπο του, απέδειξε ότι η αφοσίωση σε μια ομάδα μπορεί να είναι κινητήριο για πράξεις που ξεπερνούν τα συνηθισμένα όρια της καθημερινότητας.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *